mandag 26. april 2010

Plutselig tilbake med nytt bad!

Hei igjen!
Ja, nå har det virkelig vært en bloggpause langt utover det normale, men nå er jeg endelig innom en tur igjen…

Tusen, tusen takk for hyggelige meldinger fra alle som har lurt på hvor i all verden jeg har blitt av. Ingenting har skjedd eller er grunn til denne pausen, bortsett fra at bloggelysten har vært totalt fraværende da (Er vel lov det,…eller?), men nå håper jeg bloggelysten er oppadstigende igjen og at det ikke blir så lenge til neste innlegg…

Endelig (ja, det er en stund siden det og nå da) har vi fått et funksjonellt bad igjen. Vi er dessverre fortsatt ikke ferdig, men det kan i allefall brukes normalt. Mangler fortsatt utforinger og lister rundt døra og vinduet, taklister, dusjdører, innbygging av sisternen og skikkelig ventilasjon, men det kommer etterhvert det også. :) Det tar bare litt lang tid når “verdens” mest opptatte mann skal gjøre alt selv.
Hi-hi!

Selv om vi ikke er ferdige, har jeg lyst til å vise litt likevel.

Begynner såklart med et par førbilder:

    IMG_0966A
Img_4297AIMG_4298A

Slik så badet ut da vi kjøpte huset. Det var pusset opp i 1995, men dusjgardinen og gardiner til vinduet i samme farge kjøpte vi selv etter at vi overtok i 2000.
Badekrok1A
Håndklekroker osv. var i hvitt og gull. 

Og sånn har det blitt til nå:

IMG_4697A IMG_4695A IMG_4689A IMG_4694A IMG_4689A IMG_4699A IMG_4690A IMG_4692A

Vi har beholdt baderomsinnredningen, men byttet ut den hvite benkeplaten og nedfellbare vasken med heldekkende vask i støpemarmor. Blandebatteri til håndvasken og dusjen er også byttet ut. Også har vi kjøpt nytt speil siden det gamle var blitt “slitt” i nederkant. Fargene som nå er valgt er lys grå, hvitt og sølv. Tekstilene er i mørk lilla.

Håndklekrokene, toalettrullholder osv. som var i gull og hvitt er blitt sprayet og er nå i “sølv” og hvitt. Såpedispenser (som jeg har fyllt med deilig lavendelsåpe), krukke og skål er kjøpt nytt fra den lokale rørleggerforretningen her.

Alt i alt er jeg kjempefornøyd med hvordan det er blitt og gleder meg til å vise dere resten i et senere innlegg.

Nå er det kvelden og mørkt her og det gjenstår bare å ønske dere alle ei fantastisk uke! 

Kommer plutselig tilbake…


Signatur

4 kommentarer:

Mormor sa...

Neimen så koselig det var med et innlegg fra deg da :-). Jeg tror vi er veldig mange som har ventet spent, og lurt på hvor det ble av deg. Blogg pause er vel noe de fleste har en gang i blant. Men si fra neste gang du føler at det nærmer seg da :-). Flott bad du har fått. Jeg skal pusse opp mitt i sommer, så det er kjærkomment med noen tips.

ingjerd sa...

Velkommen tilbake, det er vel slik i perioder at en trenger en liten pause. Men det er nå svært så koseligt og se et innlegg fra deg igjen. Når det gjelder bad brukte min kjære 2 år på å bli ferdig. Vi begynte å rive, men så rakk vi ikke å komme i mål før Sondre meldte sin annkomst.Da ble det en laaaang pause da den lille gutten min ble syk og innlagt på sykehuset bare 11 dager gammel. Nå ja han er en stor og frisk gutt i dag, men fortsatt mangler det litt her og der på bade.

Torilpia sa...

Heeeiii :o)

Så koselig at du er tilbake :o)

Har jo vært innom nå og da for å se om det har lurt seg inn noe innlegg uten at det er blitt oppdatert på bloggrollen min :o)

Deilig med "nytt" bad og ikke minst artig å få det slik en selv vil ha det.

Håper ellers alt er bra med deg og dine og at du får ei fortsatt flott uke - klemmer :o)

Kristin sa...

Hei Hilde :-) Koselig å se at blogglysten din har kommet tilbake,strever fælt med den ennå. Vi får se om den kommer tilbake eller ei. Så fint badet ditt ble, og som du sier alt kommer på sin plass til slutt :-)) Vi snakkes. Kristin

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails