onsdag 9. september 2009

I kveld har jeg prøvd tekstiltrykk…

…og laget meg et Tildahjerte med vintagebilde.
pageSyns det ble koselig, men kanskje litt julete ennå?

For en liten tid tilbake var jeg så heldig å vinne en konkurranse hos
Kalimera blogg. Jeg digger disse bloggkonkurransene rundtomkring og syns det er like spennende hver gang jeg deltar i noe. Det har ikke vært så ofte jeg har vært heldig, men nå var det min tur og premien var…
page  Stressballer fra Guatemala! Artig premie! Vet ikke helt om de funker etter hensikten, men lukter godt gjør de i hvertfall…hihi! (Må nok testes litt til, er jeg redd.)

Tusen takk for premien, Helen!

Nå skal jeg benke meg en liten stund foran TV’n og etterpå blir det…

Natti-natt!!

Signatur

3 kommentarer:

Lindas hus sa...

Så utrolig søte hjerter du har lagd! Synes de kan brukes året rundt jeg da! Og tusen takk for koslig kommentar hos meg! Det er jo veldig sterilt i stua nå så det føles ikke helt meg ennå...men når bilder og gardiner og annet kommer på plass..da blir det Lindahus igjen;)

Helen sa...

Hei du, flotte hjerter du har laget.

Et lite tips til deg, bruk stressballene når du sitter og ser på TV, ha dem i handa og klem på dem i noen minutter hver kveld, så får du se effekten av dem. Har levert en del til oljefirma, sykehjem osv, der blir de flittig brukt. De er gode for et bedre liv...Klem fra Helen

Living White sa...

Takker for god bedringshilsenen. Det går bedre nå men er ikke 100% selv om. Hjertet ble kanonsøtt men kanskje som du sier, litt jul?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails