søndag 8. juni 2008

Ny i bloggverden og badetur...

Tja...???
Nå har jeg altså falt for fristelsen jeg også og laget blogg....!!
Har ikke akkurat tenkt ut hva som skal komme her, men som tittelen antyder blir det vel litt om livet hos oss. Vi får se... Den som stikker innom får i hvertfall anledning til å finne det ut. :)

I ettermiddag har vi vært en tur på Landfalltjern og badet. En herlig perle i Bragernesåsen når sola skinner og kvikksølvet stiger oppover til de sommerlige høyder. Men, idag var det ikke så mye å skryte av selv om temperaturen var på "vår side". Mye vind og en del fravær av sol. Minsten måtte gi opp etter en halvtimes tid i vannet. Da kom han sjelvende med hakkende tenner opp av vannet og insisterte på å pakke seg inn i et medbragt ullteppe. Men etter en liten stund tinet han opp igjen, men bade ville han ikke - nei, da var det bedre å leke flymaskin med Delfino på land....


Ha en fin kveld!

1 kommentar:

Nunne sa...

GRATULERE, Hilde.
Dette har jeg venta på så lenge, ja, så lenge! Du som er så flink med dukkeklær, og som har gleda dukken her i huset med mer enn ett hyr, du må sjølsagt lege ut noen bilder av småtrollene du kler opp. Du er flott...takk for alle gangene du "roper HEI" til med på msn. Ønsker deg en god dag på jobb!

Ser at dere har kosa dere i godværet. Nå er det grått her og litt regn i lufta! Klem, Nunne.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails