onsdag 11. juni 2008

Sommeravslutning for 4. trinn

I kveld har vi vært på sommeravslutning for 4A og 4B i gymsalen på skolen. Foreldre, søsken, besteforeldre osv. var invitert. Elevene stod for underholdningen og det var tydelig at de hadde øvd i lang tid. Mange flotte sanger ble fremført, bl.a. et Prøysen-potpourri, "Det kommer en dag i morgen", "Fotball e supert", "You raise me up" og mange fler. Det ble også både dans og blokkfløytespilling. - Hva de lærerne klarer å få til med ungene....??!!. Etter konserten var det bespisning. Alle familiene hadde tatt med litt mat hver som ble satt fram til et flott koldtbord. Mens vi spiste solgte noen av ungene lodd til inntekt for klassekassa. Premiene var "rester" fra 17. mai-arrangementet som vårt trinn hadde ansvaret for i år. Og hurra!! Jeg ble en av de heldige vinnerne!! (Premien kan du se nedenfor.)

He-he! Glemte nesten å fortelle at etter spisingen overrasket alle elevene oss med å ta oss med på en felles dans - FUGLEDANSEN!! Den hadde de visst øvd masse på og nå forventet de at også vi voksne skulle plukke fram de gamle kunnskapene fra 80-tallet og bli med i dansen. Kjempegøy!

Takk til begge klassene og alle 4 lærerne for en super kveld!

Her er noen bilder:

Klasse 4B

Blokkfløytespilling

Polkadans

Fotball e supert

Overrekkelse av oppmerksomheter til lærerne

Vi koser oss med deilig mat og godt drikke.

Maren har fått med pappa på dans..

FUGLEDANSEN!!

Premien min - 1 pakke koselige servietter og 20 flotte blomster-telys.

4 kommentarer:

Nunne sa...

Å så gøy å få bli med på avslutning for 4.klasse i kveld. Du er snill som tar oss med! Flink er du å ta bilder også!
Han kjekkasen i rutet skjorte, er han din?
Vi har vært på avslutning for barnehagen. Elin skal begynne på skola til høsten. De sang og hadde opptrinn og var så flinke så!
Ønsker deg god natt i Rådyrveien!

Rådyrveien sa...

He-he! Ja, begge kjekkasene i skjorte er mine! :))

Nunne sa...

DU så artig å treffe dere alle fire! Nå ser jeg ansiktet bak strikkepinnene... æsj at du bor så langt unna. Tro kor vi kunne strikka og drukke kaffe og skravla og hatt det koselig i selskap med hverandre....
Jaja, godt det finns en bloggverden!
God søndag hos dere!

Gjersvik & Johansen sa...

hei!
tusen takk for koselig hilsen på bloggen min! Nei hadde liksom en stund en følelse av at ikke så mange var innom bloggen min, men begynner jo nå å se at ting forandrer seg! Hehe! Så kom gjerne tilbake! Og velkommen inn i bloggverden!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails