onsdag 22. oktober 2008

ANK - En snikende sykdom....

( Alle bildene i dette innlegget er brukt med tillatelse fra interiørnettbutikken www.frokenolsen.dk.)

Jeg ble nylig diagnostisert med ANK (aldersbetinget nedsettelse av korttidshukommelsen).

Slik viser symptomene seg: Jeg bestemmer meg for å vaske bilen. Når jeg er på vei ut i garasjen, oppdager jeg posten på bordet i gangen. Best å sjekke posten før jeg vasker bilen, sier jeg til meg selv. Jeg legger bilnøklene på bordet, kaster reklamen i papirkurven under bordet og legger merke til at papirkurven er full.

Derfor legger jeg regningene og et brev med en svarsending på bordet og bestemmer meg for å tømme papirkurven først. Ettersom jeg tross alt går forbi postkassen for å tømme papirkurven, kan jeg like gjerne sende svarmeldingen samtidig, men da trenger jeg en kulepenn. Pennene mine ligger på skrivebordet på kontoret, så jeg går inn på kontoret hvor jeg finner en flaske juice som jeg har begynt å drikke av.

Jeg skal begynne å lete etter en penn, men først må jeg sette vekk juicen så jeg ikke søler den på skrivebordet. Juicen holder på å bli varm og bør settes i kjøleskapet. På vei til kjøkkenet med juicen får jeg øye på en blomstervase som står på benken. Blomstene trenger vann, så jeg setter fra meg juicen på bordet. Da ser jeg lesebrillene mine, som jeg har lett etter hele formiddagen. Det er best at jeg legger dem på skrivebordet mitt, men først skal jeg vanne blomstene.

Jeg legger fra meg brillene på kjøkkenbenken og fyller en vannkanne med vann. Da får jeg plutselig øye på fjernkontrollen til TV-en. Noen har lagt den på kjøkkenbordet. I kveld når vi skal se på TV kommer vi til å lete etter fjernkontrollen, men ingen kommer til å huske at den ligger på kjøkkenbordet. Jeg bør legge den på plass, men først skal jeg vanne blomstene.

Jeg heller litt vann i vasen, men det meste havner på gulvet. Jeg legger tilbake fjernkontrollen på bordet og går for å finne litt tørkepapir. Så går jeg ut på gangen igjen for å prøve å huske det jeg hadde tenkt å gjøre.

Ved dagens slutt er bilen fremdeles skitten, svarsendingen det hastet med, er ikke sendt, det står en flaske med varm juice på benken, blomstene er visne, jeg kan ikke finne noen kulepenner, jeg kan ikke finne fjernkontrollen til TV-en, jeg kan ikke finne brillene mine, og jeg aner ikke hvor det er blitt av bilnøklene. Jeg prøver å forstå hvorfor ingenting er blitt gjort i dag.

Det er forbløffende, for jeg vet at jeg har vært opptatt hele dagen og jeg er helt FERDIG! Jeg forstår at dette er et alvorlig problem, og jeg skal søke hjelp for det, men først skal jeg sjekke e-posten og bloggen min...............


Ønsker alle en fortsatt fin kveld!

PS!
Ta gjerne en tur innom interiørnettbutikken www.frokenolsen.dk. Der var det masse flott!!

9 kommentarer:

Fjordheim sa...

He,he. Ja den er morsom, og nesten slik er det noen ganger med meg også.
Ha en flott torsdag, uten alt for mange avsporinger :)

Anita sa...

Fant mønster på teppet når jeg googlet bølgeteppe! Såå enkelt og hekle, mye enklere enn lapper! Garnet er Karisma fra Drops, etter billig superwash ullgarn, og så brukte jeg nål 6! Bare spørr så hjelper jeg gjerne! klem!

Anja-Elin ♥ Vakre augeblikk sa...

Hehe. Uff, det kan fort bli rot i systemet ja. :) Blir litt for masse på ein gang.. På grunn av dette er eg flink med huskebøker :P Slik at eg kan jobbe meg igjennom ting, uten for mange avsporinger. :) Min mann berre rister på hodet av alle desse huskelistene mine, både for han og for meg sjølv. Han er til tider distre, så da trengs dei! :D Ønsker deg ein flott dag! :) Godklem :)

Solveig sa...

Det er slik du har det ja!
Blir bare masse rot og uferdige ting.

Håper du har en kjempe fin dag:)

Jeanette sa...

Hei, den blomster potten er 4 - 5 år gammel,kjøpte den på en blomsterbutikk i Vinje i Telemark^^,
Ha en fin helg!

MOLLY sa...

Ja, det er lett for;)
God lørdag til deg:)

Huset på toppen sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Huset på toppen sa...

Huff,ja det kan gå skikkelig for seg noen ganger......

Ha en fin lørdagskveld!

pepperkverna sa...

Hvem kjenner seg ikke igjen i det....KOselig blogg. Hege

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails