torsdag 2. oktober 2008

Tusen takk!


til alle dere som har kommet med tips om ny teller. Nå ser det endelig ut til at den fungere som den skal. :))

Var innom Mester Grønn idag og kjøpte med 20 langstilkede, hvite roser. Halv pris - kun 75 kroner - fordi de reåpnet butikken sin idag etter ombygging. Syns de var så nydelige... :))

Ønsker deg som leser dette en fortsatt flott torsdagskveld!

6 kommentarer:

Solveig sa...

Så bra at du har fått orden i teller rpørsmålet!
Så flotte roser:)
Enkle,men så pene!

God kveld;)

Nunne sa...

Ja, jeg har ikke bidratt til å hjelpe deg. Men men, jeg var vel tester!?? :p

Du gjorde et varp da du kjøpte de rosene! Gode tid! Skulle hatt hvite roser i brudebuketten min hvis jeg hadde vært brud i 2008.. kan ikke fatte at jeg hadde 20 ROSA.. jaja, alt forandrer seg. Smaken er ikke lik hele livet. Godt jeg fortsatt liker brudgommen jeg valgte for 38 år siden :))
HAN er like god som ny!

Nå er jeg velnr....1123?? nei, la ikke merke til hvilket nr... spennende å se. Natta, Hilde!

Nunne sa...

Unnskyld!!:( 1197 og her er 3 stk online. Hjelpes for en trafikk i RÅDYRveien i kveld. Midt i ELGjakta..

Villblomsten sa...

Takk for titten på siden din :-)

Solveig sa...

Takk for koslig hilsen!
Håper du får ei fin helg med mann å barn:)

Nunne sa...

Du Hildemor, du Hildemor! Du e rbare så god! Vet dere hva?!! Idag fikk Elin og Bamsegutt (en teddy som er Elin sin) pakke i farmor sin postkasse, fra Rådyrveien.
Forrige uke sendte jeg bilde til Hilde, på msn, av bamsen med en rosa Fanajakke, som tilhører ei dukke Elin har, og som naturligvis Hild ehar produsert.... Men den var jo i minste laget for gutten, og den var ROSA!
Dama (Hilde) har satt seg ne di full fart og strikka sett i to blåfarger til bamse, og det var en rød bil midt på brystet. Elin ble helt ellevill av glede... Og ettersom Bamse befant seg hos pappa,måtte vi sporenstriks kjøre dit å hente han stakkarn.
Nå er han godt kledt, blid og fornøyd... Elin sitter og passer på han og studerer kortet Hilde hadde sendt med. PRINSESSEkort. Det var minst like bra som klærn. Ho er redd ho skal få flekker på det, og i ettermiddag når ho skal til mamma, må ho ha det med seg.

Til deg Hilde: EN STOR TAKK! FRA MAMMA ELIN, BAMSEGUTT OG SJØLSAGT FRA FARMOR! DU ER SÅ SNILL OG SÅ FLINK! KJEMPEGLAD I DEG! VI SENDER EN EN BØTTE GODE KLEMMER...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails