søndag 1. februar 2009

HJELP!!...som om vi ikke har nok å tenke på....


Hvordan skal en prioritere??

Det sies at hver dag er det sunt å spise et eple og en banan for å få
kalsium. Man skal også spise en appelsin for å få C-vitaminer! Og så må en drikke en kopp grønn te (uten sukker for å forhindre diabetes) for å minske kolesterolet i kroppen! Man må også drikke 2 liter vann hver dag, og siden tisse like mye, som igjen fordobler tiden en har tilbragt på do hittil. En må også spise et beger yoghurt hver dag for å få de gode bakteriene i magen, som ingen vet helt nøyaktig hva er, men du MÅ ha minst en million sånne i magen, ellers er det ikke bra!
Du skal også ta et glass rødvin for å forhindre hjerteinfarkt. Og så et glass hvitvin for å beskytte ditt nervesystem! Og et glass øl (jeg husker ikke helt hvorfor det er nyttig!) Men om du tar disse tre samtidig, kan du få slag, men det gjør jo ikke så mye - du kommer ikke til å merke det.
Man skal også spise nøtter og bønner/erter hver dag. En hel masse nøtter/bønner/erter. Du skal spise 4 til 6 måltider per dag, lette måltider, men ikke glem at du ska tygge hver munnbit minst 36 ganger. Bare til det behøves det 5 timer!
Og så en ting til: etter hvert måltid skal du pusse tennene. Puss dine tenner etter eplet, yoghurten, bananen, nøttene, bønnene og ertene. Dette skal du gjøre så lenge du har tenner, og ikke glem tanntråden, tannkjøttmassasjen og munnvannet. Når du allikevel holder på med dette, kan du jo vaske badet, kanskje installere CD-spiller eller TV der, for med tanke på alt vannet du drikker, og tannpussinga, vil du nok tilbringe en hel del tid på badet.
En må også sove minst 8 timer i døgnet, og jobbe 8 timer pr dag,
pluss de 5 timene som behøves for å spise; det blir 21 timer. Det er 3 timer igjen, under forutsetning at det ikke er trafikkaos når du drar til og fra arbeidet. I følge statistikken ser folk på TV 3 timer pr dag. Det fungerer ikke lenger, ettersom en må ta en gåtur hver dag i minst en halv time (et lite tips: etter 15 minutters gange, snu og gå tilbake, ellers vil gåturen din ta en hel time).
Du må også ha tid til å treffe dine venner, for de er som planter, de må taes hånd om daglig.
Blant alt annet må du også holde deg informert, dvs. lese minst to dags- og noen kveldsaviser, for å kunne ha en kritisk innstilling til livet.
Du skal også ha sex hver dag, men uten at det skal bli rutine. Du skal være innovativ, kreativ og hver gang på nytt forføre din partner. For dette kreves det jo tid. (Og da har vi ikke nevnt tantrisk sex engang. )
Du skal også ha tid med familien din, ha tid til å vaske golv, vaske
opp, vaske klær, for ikke å snakke om alt du må gjøre om du har barn eller husdyr.

Når en regner sammen alt  ovenfor behøves det minst
29 timer.
Den eneste løsningen er å gjøre
flere ting samtidig!
F.eks.
dusje med kaldt vann og holde munnen åpen slik at du får dine 2 liter vann pr dag. Mens du forlater badet med tannbørsten i munnen, kan du samtidig ha sex med din partner, som igjen ser på TV og leser aviser mens du vasker gulv.
Da har du fortsatt en hånd ledig, som du da kan
ringe til dine venner og slektinger med.
Drikk vin etter det , det kommer du til å trenge!!!
Tid for meg å avslutte nå, for mellom eplet, yoghurten, ølet, den første literen med vann og det tredje måltidet mitt idag (inkl. nøtter/bønner/erter), vet jeg ikke lengre hva jeg må gjøre, men jeg vet at jeg må gå på do NÅ!
Jeg sparer visst noen minutter om jeg pusser tennene samtidig enda en gang!


Med dette ønskes alle ei flott, ny uke! :D

9 kommentarer:

Anita sa...

Hihihihi! Den var flott, men den under var jo bare helt skjønn!!!! Vakre små skapninger! SLev om jeg ikke er så glad i katter live da;0)
Ha en strålende og avslappende uke! Klem!

Min vri sa...

Så artug den var. Sitter her å humrer for meg selv.. begynte å se litt for meg de der situasjonene underveis i lesinga.. tihi.

Ha en fin mandag! :)

Line sa...

He he, denne var god;9)
Har noko til deg inne hos meg....

Mormor sa...

Ha ha ha, nå fikk jeg meg en skikkelig gapskratt her. Tror nesten jeg kommer til å humre resten av kvelden. Ha en riktig fin uke med alle dine gjøremål :-)

Stine ☆ sa...

Hehe :) Den var bra! Har du skrevet dette i selv eller det hentet et sted?

Jeg har gitt opp det meste av slike råd. Jeg spiser og drikker det jeg har lyst på, og det jeg ikke rekker å gjøre i dag, tar jeg en annen dag :)

Fjordheim sa...

Ja den der er herlig. Skulle en følge alle råd en fikk hadde en jo ikke tid til noe annet enn å leve "sundt"
Ha en flott dag :)

Det hvite hjerte sa...

Morsomt innlegg og fin Blogg, kommer gjerne igjen, ha en fin onsdag!
Klem fra det hvite ♥

Mita`s hjørne sa...

Heisann...
Er det rart vi er stressa siner nå jeg... travelt å leve sundt...

Ha en super dag og uke...

Kari/Hestia sa...

Når man i tillegg vet at stress dreper, har man jo en viss peiling på hvordan dette kan ende :o)
Kjempeinnslag. Lo høyt og lenge av dette!
Ha en fin dag!
-klem-

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails