torsdag 29. oktober 2009

Etterlysning - Saltkvern


For et par år siden fikk jeg denne pepperkvernen i gave. Den er kjøpt på Sandvika Storsenter, men ukjent i hvilken butikk. Merket er Trudeau.
Har lenge hatt lyst på den tilhørende saltkværnen (hvis den finnes?), men klarer ikke å finne en butikk som har den. Har også vært inne på Trudeau sine nettsider uten å finne den der.

Noen som vet råd?

5 kommentarer:

aase sa...

Der kan jeg egentlgi ike hjelpe deg Hilde. Skulle bare innom for å ønske deg god helg i høyden!!

Vi reiser på messe på Hamar vi!! Travel, men forhåpentligvis inntektsbringende helg for oss!!

Kristin`s lille hjem sa...

Hei,tusen takk for hyggelig kommentar hos meg.Bildet du brukte er kjempebra (siden premien forblir en hemmelighet).Og 3 lodd hos meg har jeg notert meg.Ha en flott fredag:-) Hilsen Kristin

Mitt lille hus på landet sa...

Hei!
Tusen takk for kjempekoselig kommentar inne hos meg! Så kjekt at du likte mailegkaninen. Ser jo at du og er flink med hendene. Er sikker på at du klarer å sy en maileg kanin! Jeg har en liten maileg kanin (original) som jeg la ned på ett ark, tegnet rundt og forstørret opp til passe str. Ikke så vanskelig når du først er kommet igang. Jeg begynte med tildakaniner, så har litt trening derifra. Lykke til! Gleder meg til å se resultatet!!

Jorid - Noe På Hjertet sa...

Hei på deg!
Tusen takk for hyggelig kommentar :-))
Ja, gulvet ble virkelig mye finere nå med hvite vegger. Først nå vi ser hvor fint det er :-))

Den brune sofaen blir ikke fjernet nei, den skal etterhvert som vi får den nye bestillt fra bohus i den store stuen! Det blir besøks og hyggestue uten tv :-))

Håper du får en flott kveld!
Klem Jorid

Lovise sa...

Så koselig blogg:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails