mandag 12. oktober 2009

Helgens oppsummering og litt badestatus

Ble ikke mye tid til blogginnlegg i helgen, bare litt besøk rundtomkring hos dere.

Lørdag dumpet en premie fra
Kalimera Blogg i postkassa. Koselig innpakket bok til Even.
page

Tusen takk, Helen! Vi har allerede begynt å lese den. Litt for avansert for Even å lese selv ennå, men han liker godt å bli lest for på senga så det passet veldig bra likevel. :)

Lørdagen ble brukt til å reise litt rundt og se på ting til badet. Vi skal i hovedsak beholde innredningen, men bytte ut vasken til heldekkende porselensvask. Også skal vi bytte ut dossen med hengedoss, og vi skal ha dusjdører i glass. Selv om vi er laaangt unna å få montert noe av dette ennå så er det bestilt idag. Greit å gjøre siden det er noe leveringstid på en del av det. Neste uke håper vi at det nye vinduet kommer så vi kan få skiftet ut det også.
page4Maren har vært på Tyrifjor Hotell i helgen med korpset. De har hatt sitt årlige høstseminar og øvd til 70-tallskonserten de ska ha 21. oktober. Til konserten har de fått “sanghjelp” av bl.a.. Andreas Harket (tidligere korpsmedlem gjennom 12 år). De har også utvidet besetningen med både pianist og el-gitarister, så dette blir spennende.

Mamma, Even og jeg reiste opp for å hente henne på søndag ettermiddag. Bildet er fra “hentekonserten” de avholdt like før avreise hjemover.
(Maren i striper midt i bildet.)

På vei hjem dro vi innom pappa en tur på sykehuset. Han har ligget der siden 1. oktober. Han har hatt en operasjon (og et par småoperasjoner etterpå), men det ser ut til å gå fint med han. Uforskammet kjekk er han til å ha gjennomgått det han har.
page3
På søndag formiddag bakte jeg ei eplekake etter oppskrift fra
Assa’s. Kaka blei god den (og blir nok ikke særlig gammel her i huset), men når sant skal sies så syns jeg egentlig den jeg pleier å bake faktisk er bedre. Tok med litt av den opp til pappa og det satte han veldig stor pris på. (Han elsker eplekake!)

Har sett at noen av dere har vært innom Blogshop’en min. Dessverre ble det litt krøll med linken i forrige innlegg, men nå skal den virke. Du kan klikke deg inn på linken øverst til høyre på denne siden.

Ha ei flott uke, alle sammen!
Signatur 

5 kommentarer:

Jeanette sa...

Hellu hellu!
Takk for en hyggelig hilsen på siden min! Ja, formen begynner å bli bedre, så jobb igjen i morra!!

Denne uka, og neste uke er jeg ikke i ferskvaren, men på kolonial!

ha en flott kveld videre:-)

Anne sa...

Så fin blogg du har! Eg kjem fort tilbake hit:) Eplekaka såg nydeleg ut.
God betring til faren din!
Klem Anne:)

Lindas hus sa...

Så godt å høre at det går bra med faren din! Og eplekaka hadde ikke levd lenge i dette huset heller:D! Spennende med badet deres og det lønner seg å bestille i god tid! Snakker av erfaring her;) Håper ellers alt står bra til med deg! Ha en fin uke hvis vi ikke snakkes før! Stor klem! og jeg skal bestille hjerter! Venter bare på lønning:D

Helen sa...

En riktig god bedring til faren din. Flott at boken er kommet, og kjekt at dere har begynt på den.

Både Renate og meg selv har influensa... så her er det litt labert for tiden.

ForeverLove sa...

Takk for hyggelig hilsen, god bedring til din far og lykke til i min giveaway!
Tonje ♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails