fredag 4. desember 2009

God helg!

Så var fredagen her igjen og jeg er innom en tur for å ønske god helg.

Har vært hjemme hele uken med det som mest sannsynlig har vært svineinfluensaen. Har ikke fått tatt noen prøver, men alle symptomene var “riktig”; Feber (over 39 grader) med hoste og veeeldig tung pust, verking i kroppen og hodepine. Heldigvis er jeg nå mye, mye bedre. Hoster stadig en del, men utover det går det greit.

Den beste medisinen har igrunn vært å sitte stille og ta livet med ro. Det er ikke min sterke side over lengere tid, men med symaskinen på kjøkkenbordet har det gått greit. Har i hvertfall fått unna et par julegaver de siste par dagene.

page

Et par skoposer. Disse er sydd i linstoff og fôret med ubleket bomullslerrett.

IMG_4580A

Noen prinsesseposer til oppbevaring av ting og tang. Den grønne og den gule er sydd i Lille Martine-stoff og den rosa er sydd i vanlig stripete bomullstoff. Alle er fôret med hvitt bomullstoff.

Nå må jeg prøve å komme videre i juleforberedelser her. Føler jeg ligger laaangt på etterskudd nå.

GOD HELG!

Signatur

2 kommentarer:

yesheimen sa...

Ja ja, det er aldri så galt, at det ikke er godt for noe. Når det kommer så fine julegaver utav svine.......,da skal en ikke klage vel.
Ha en fin adventssøndag.
Klem Ann<3

Kristoffa sa...

Så fine poser du har laget <3 Kan jeg få spørre om hvor du har funnet det fine bildet med sko på? Jeg leter og leter, men finner liksom ikke noe jeg kan bruke på skoposer.

God helg!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails