mandag 1. september 2008

Loppemarked 2008

Så var helga over og vi er alt godt i gang med uka.
Helga har vært utrolig hektisk siden vi (les skolekorpset) har arrangert årets store "happening" - loppemarkedet, og som foreldre til barn i korpset må vi selvfølgelig være med å arrangere dette. Slitsomt, men KJEMPEGØY!
Vi begynte fredag fra kl 15:00 til ca. 23:00 med tilrigging i idrettshallen. Deretter vare det på'n igjen lørdag fra kl 08:00 til ca. 17:30 og søndag fra kl 09:30 til vi var ferdige med oppryddingen ca. 17:30. Slitne, men veldig fornøyde var vi alle når tellekorpset kunne meddele at årets omsetning ble omtrent som i fjor - nemlig ca. 250.000 kroner!!. Dette er penger som selvfølgelig kommer musikantene til gode.

Her er noen bilder:

Hallen er fyllt opp og vi er klare til å åpne.
(Bildet er lånt fra www.dt.no.

Dørene åpnes... Førstemann inn...!!!
(Bildet er lånt fra www.dt.no.)

Glimt fra møbelavdelingen.
(Bildet er lånt fra www.dt.no.)

Noen handlet vel kanskje litt mer enn de
egentlig hadde plass til i bilen...?? :D


Hederlig omtale i lokalpressen fikk vi også.
Denne kan du lese her, og litt her.

HA EI FIN UKE!!

6 kommentarer:

Gjersvik & Johansen sa...

Haha.. SÅ gøy!!Skulle gjerne vært på det loppemarkedet der....

Nunne sa...

Endelig et innlegg som ikke tok tak i kjøpelysten min.
Lopemarked er gøy, men huset mitt er for fullt...
Men kontra de nydelige dukkeklærne var det deilig å se dette... Huff, Hilde, tilgi meg! Du vet jo bare hvor svak jeg er for dukkeklær...
Så fint at du blogger! Har sett deg både her og der... ARTIG!
Hvem satte deg på ideen??
Erteklem fra Nunne....

Ellinor sa...

Hei
Oi, det så ut som de aller første der hadde det fryktelig travelt ;) Jeg har faktisk aldri vært på et loppemarked jeg. Kanskje man skulle prøve

Rådyrveien: sa...

At de har det travelt skal være sant og visst. Like artig hver gang og se "Tsunamien" av folk komme inn i hallen ved åpning - og der står vi "ansatte" og må nesten le litt av dem også. ;) En må virkelig passe seg for ikke å bli tråkket ned idet de aller ivrigste (som gjerne har stått utenfor minst én time før åpning) stormer hallen for å finne seg en godbit eller fler.
Bilen med østeuropeere og det fantastiske - alt for høye - lasset på taket ble dessuten stoppet av "onkel" på vei ned til byen etter tips fra en av våre dørvakter. Eimen var dessverre ikke til å ta feil av - 1,5 i promille og bilen stappfull av kone, unger og andre passasjerer.... Sukk! :(

aase sa...

Så koselig med besøk av tidligere sambygdinger i bloggen min!! Jeg er fra "toppen" jeg!! Søstern har tilhold der enda!!

Å du, de du viser bilde av fra DT, de kjenner jeg godt, jeg er jo profesjonell i den bransjen jeg vet du!! Er du i Lierdalen må du komme innom butikken min og besøke meg altså!!
Utrolig så flotte dukkeklær du selger Hilde!! De kitty setta hadde nok falt i god smak ja!! skal tenke på disse nærmere jul ja!! Du burde stått på julemarkedet våres og solgt du!!!

lykkehuset sa...

Så hyggelig at du ble med på konkurransen:) Lykke til! GOD HELG!!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails