fredag 26. september 2008

Tilda hjertemønster ønskes


Snufs...!!!
Har sett rundt omkring på diverse blogger alle de flotte Tildaproduktene som folk har laget. Inspirert av alt det flotte, gikk jeg innom biblioteket her om dagen for å låne en slik bok. Men, Murphy's lov slo jo (selvfølgelig) til da - alle bøkene var utlånt... Selvfølgelig!! :( Så nå står jeg i kø for å få låne, men gudene vet når det blir min tur...?? Og jeg som hadde så lyst til å prøve meg på et lite hjerte eller to i helgen... :((

Kanskje noen der ute er villig til å dele hjertemønsteret med meg??
Kunne selvsagt tegnet et på frihånd, men tviler på at det ville blitt like flott som originalen.

Uansett, jeg ønsker alle en riktig GOD HELG!!

PS.
Bildet er lånt fra en vilkårlig blogg. Håper eieren tilgir meg?

7 kommentarer:

Anita sa...

Hallois!! Det skal vi få til vet du, bare mannen kommer hjem!! Vet ud hvordan du syr de eller vil du ha med beskrivelse også! Det jeg mener er at man jo syr Før man klipper! Ligger kanskje e-post ute på profilen din??

Torilpia sa...

Jeg kan nok ikke hjelpe deg med dette. Har hatt lyst til å prøve meg på disse hjertene selv - men har ikke kommet så langt enda. Tror det er mange i blogglandia som lager Tilda-hjerter for tiden.
Lykke til!
Ha ei flott helg - hjerter eller ikke hjerter .. :o)
Klem fra meg!

Anita sa...

Da er det sendt:o)

Min verden sa...

Hei hilde. Tusen takk for kommentar på bloggen min. Kan ikke hjelpe deg med mønster på tildahjerter - men panduro har kanskje? Eller et bitte lite tips, spør før du bruker bilder fra andres blogger. Jeg vet ikke hvem som eier disse, men hvis du spør får du sikkert lov og da får du ikke noe sinnabloggere hos deg. Håper du snart får tak i boka og hjertene er kjempefine. Klem Hanne

Anonym sa...

Kan du legge ut oppskriften Anita sendte deg slik at andre kan bruke den også? mangler oppskkrift jeg og...:) ha en fin dag!

Rådyrveien sa...

Til anonym!
Av hensyn til Anita, som var så hjelpsom å fremskaffe mønsteret, kan jeg dessverre ikke legge ut dette med mindre Anita bekrefter noe annet.

Heidi sa...

Et lite tips ang å tegne hjerter selv. Tilda-hjertene er stort sett symmetriske, dvs like på høyre og venstre side. Brett et ark dobbelt, og tegn halve hjertet. Det kan sjelden bli så galt.
Lykke til :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails