tirsdag 15. juli 2008

Marens rom

Endelig...!!
så ble vi ferdige med Marens rom. Her er prosessen og resultatet:

Først ribbet vi rommet for gulvbelegg, og gipsplater som var tapetsert med en grusom, mørkegrønn tapet med røde, bittesmå blomster. En egentlig OK stil fra tidlig 90-tallet hvis bare arbeidet hadde vært gjort ordentlig. Deretter satte "Snekker" Jan opp nye sponplater og "Malemester" Hilde
grunnet sponplatene med noen gamle rester Lady silkematt veggmaling i gult og lysegrønt. Lekkert!! Veggene ble så tapetsert (av Hilde) med overmalbar papirtapet kjøpt hos Fargerike. Vinduet og balkongdøra (uten balkong) ble malt hvitt.


Pocketdør (les loftsdør) i ubehandlet furu ble anskaffet fra Byggmakker og lakkert (av Hilde) med klarlakk og furu Kronegulv ble lagt av "Snekker" Jan.Gulvet ble også lakkert med klarlakk og spisestuen ble tatt i bruk som lakkeringsverksted for listverket."Snekker" Jan satte opp listverket og hadde listekutteverksted i 2. etg. på garasjen."Byggekontrollør" Even kom innom og konstaterte at listverket lå rotete til på gulvet. Og spisestuen ble omgort til systue for gardiner og puter.


Gardinene er hengt opp og Pocketdøra er på plass!Klart for taklampe!


Listverket rundt døra er på plass!


Bokyller ble innkjøpe fra Ikea og måtte monteres. Hilde var montør. "Ny" skyvedørsgarderobe ble kjøpt brukt på finn.no. Skapet var så godt som nytt - bare 1 1/2 år gammelt.
Og sånn ser rommet ut idag: Hvite vegger, tak og vindu. Klarlakkerte dører, listverk og gulv i furu. Røde gardiner og puter i skinnimitasjon (kjøpt på Stoff & Stil). Hvitt sengeteppe (fra Princess) og kappelaken (fra Kid). Sengen er en Wonderland rammemadrass på 90 x 200 cm. Skriverbordet og stolen hadde hun fra før, men stolen har fått ny, rød pute fra Ikea. Også er det nytt, rødt teppe foran sengen, men det kom dessverre ikke med på bildene. (Rommet er ikke så stort så uten vidvinkel er det umulig å få med alt.)Flott, ikke sant?? Det viktigste er nå i hvertfall at Maren er fornøyd og DET er hun!!

HA EN FIN DAG!

1 kommentar:

Nunne sa...

Maren, kjære Maren!
Gratulere med det flotte jenterommet ditt! Jamen er du heldig! Det ble jo så fint hos deg!

Ikke glem å gi mamma og pappa en stor klem forat de har fiksa det så flott! De er snille og flink folk! Pappa skulle jeg likt å "låne" noen uker .. :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails