mandag 7. juli 2008

Spikke, sage, lime, banke....

I laaaang tid har vi holdt på med det nye rommet til Maren, men det er først nå de siste ukene (kun avbrutt av Englandsturen) at vi virkelig har "stått på" for å endelig bli ferdig. Har liksom ikke vært så veldig hast siden hun allerede har et rom, da vet du. :)

Skal si det er nok å gjøre når man ribber et rom ned til reisverket for å starte fra skratsj, men nå er gulvet lagt og "Snekker" Jan er i full gang med å montere diverse lister som "Maling- og tapetsermester" Hilde har gjort klar for oppsetting. Har tenkt å lage et komplett innlegg fra hele prosessen, så du får ikke vite så mye mer ennå. Men, jeg kan røpe at idag har Maren, Even og Hilde vært på gardinjakt til det nye rommet. Utgangspunktet vårt var at det skulle være noen gardiner med noe rødt i siden det stod øverst på eierens ønskeliste.

Dessverre var det ingen aktuelle gardinkandidater å finne i ferdigsydd, så vi havnet på Stoff & Stil. Og jammen ble det rødt!! Vi fant et elegant stoff i skinnimitasjon som både Maren og Hilde falt pladask for. Måtte også ta med et par pynteputer i 60x60 cm som selvfølgelig skal få trekk i det samme stoffet.Flott, ikke sant? Så da er det bare for "Sydame" Hilde å ta maskinen fatt etterhvert. :D

Ha en fin kveld!

2 kommentarer:

Nunne sa...

Så gøy! Kjempeartig med RØDT... gleder meg til å se bilder når alt er på plass. Det er mYE arbeide, som du sier. Veldig mye, altfor mye og det tar så lang tid.
Men, er Jan snekker? Det hadde vært kjekt å låne han hit noen dager... jeg betaler billett, kost og losji... skal han ha med familien, så får han betale dem nordover sjøl... :))
Du har ikke sagt hva du mener om døra? På forrige innlegget mitt!

Du må stikke innom andre blogger, Hilde, og skriv litt...om ikke mer enn GOD SOMMER, så kommer folk innom deg. Du har en så fin blogg, dumt du ikke er bedre kjent!

God dag til deg..idag er det GRÅTT :( her hos oss...
Klemz. PS.Hils Maren.

Nunne sa...

SEND HAN NORDOVER!
MED FØRSTE FLY!
JEG PLUKKER HAM OPP I BODØ... :))

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails