torsdag 3. juli 2008

Min første AwardTusen, tusen takk til Nunne i Bestemors Hobbyblogg som ga meg min første Award!
Og mange takk for fine ord i begrunnelsen. Det var koselig!

Jeg har forstått det sånn at denne må jeg sende videre, men da får jeg et lite poblem.... Som ny i denne bloggverden har jeg jo ikke akkurat opparbeidet meg noen stor vennekrets - ennå. Jeg har riktignok en liten liste over blogger jeg leser, men føler ikke at det er noen der (med unntak av et par stykker som allerede har fått den annetstedsfra) som jeg kan gi den til.

Jeg velger derfor å gi den til de som måtte komme innom min side og legger igjen en kommentar til dette innlegget. Lurt, ikke sant??? Kanskje vennekretsen også vokser med dette?? Hvem vet?

Ha en strååålende dag! :)))

3 kommentarer:

Nunne sa...

Du er smart, du Hildemor!
Da kan jeg jo smykke meg med enda en??
Det er veldig koselig å få award, jeg smelter helt av en sånn, og denne var så nydelig, syns jeg.
Men du FORTJENER den ,du!

Nå er det SOMMER i nord, var egentlig bare derfor jeg stakk innom! For å erte litt å si at vi har 26 grader og sol fra blå himmel. Og fin værmelding framover :)
Ønsker alt godt for kvelden. Husk nå, ikke så sent i seng, det er bare torsdag idag..

Rådyrveien: sa...

Ja, værsågod! Forsyn deg med awarden herfra også, den er vel fortjent!! :))

Sommer, ja, det har vi i høyeste grad her også! Når jeg kom hjem fra jobben idag var det 27 grader i skyggen og desto fler i sola på terrassen. Herlig det - vi får ta vare på det så lenge det varer. Høsten kommer dessverre fort nok...

Nei, idag kan det ikke bli så seint. Har siste arbeidsdag i morgen før nye 3 uker ferie så jeg må holde meg våken for å komme i havn med det jeg skal. Skulle ha lakkert gulvet på det nye rommet til Maren i kveld, men det får vente til i morgen eller i helgen.

Espen - sønn til ei venninne - har vært hos oss i ettermiddag og lekt med Even. De er født på samme dag og skal i samme klasse. Gutta har kost seg med fjernstyrte radiobiler, "vannkrig" og masse bading i plaskebassenget. Også har vi grillet og kost oss i det flotte været.

God kveld til deg også!

equilibrium sa...

hei hei!
koselig at du stakk innom bloggen min og la igjen ein hilsen! og go sommer

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails