mandag 15. desember 2008

Julen inntar Rådyrveien - Del 5 og en liten oppdatering

Da var 3. søndag i advent passert og det er bare 9 dager igjen...

Jaja, litt å gjøre er det nå igjen, men tror nok vi skal komme i havn i år også. Helt sikkert er det i hvertfall at det blir jul i år også uansett! :)

Tenkte jeg skulle vise noen bilder av litt av det som har skjedd i det siste:

Tirsdag morgen kl 8 var det julekonsert med 1. klasse på Amfiet på skolen. Foreldre og søsken var invitert. Etter konserten var det kaffe/te, saft og pepperkaker i klasserommene.

Torsdag kveld var det Juleavslutning for 5. klasse i gymsalen. De hadde øvd lenge og vel og fremførte stykket "Nisser på ville veier". Ca. 200 personer var samlet i gymsalen. Etter det flotte skuespillet var det kaffe/te og kaker for alle sammen.

Lørdag hadde Drammen kulturskole Luciakonsert i Bragernes kirke. (1. bilde herfra er lånt av dt.no.) Maren og resten av klarinettensemblet var et av innslagene med melodien "Joy!". Beklager dårlig bildekvalitet, men sånn går det når man tar bilder uten blitz og ikke er stø nok på handa. :P.

Det har ikke skjedd så mye på hjemmefronten den siste uka, bortsett fra at det lille lampejuletreet er kommet på plass, dørkransen er hengt opp og gangen er pyntet med nytt skilt og rødt lys. Skiltet er kjøpt på denne lokale gave- og interiørbutikken. (De har langt flere varer i butikken enn i nettbutikken.) Ja, forresten, jeg har også funnet fram juleduker og -lys til stua, men der må bildene vente litt. Ikke helt ferdig "bloggifisert" kan man vel si....hihi!

Ønsker alle ei flott førjulsuke!

Ingen kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails