onsdag 6. mai 2009

Hageoppgangen så godt som ferdig!

Det tar tid å anlegge ny hageoppgang. Den som var når vi flyttet inn ble (heldigvis) herjet når vi bygget garasjen. Senere har vi tatt det skritt for skritt og gjort litt av gangen, og nå begynner vi endelig å se slutten på dette prosjektet. (TTT) Har funnet noen bilder så dere får et før- og etter-inntrykk. (Bildene kan klikkes på for større versjon.)
Rv442001
Huset og oppgangen slik det så ut når vi overtok høsten 2000. Det eneste vi har gjort her er å hogge ned et par bjørketrær som stod kloss inntil foran terrassen. (Bildet er fra våren 2001.)
Bilde010 
Huset er malt og garasjen er kommet opp. Oppgangen er rimrlig herjet. (Bilde er fra 2005.)
Bilde009
Fra 2. byggetrinn i murprosjetet vårt. Øverste muren med innebygget trapp er ferdig og nederste muren er så godt som ferdig.  Også denne med innebygget trapp. (Bilde er fra 2007.)
IMG_3842 
IMG_3843
Disse bildene er fra sist helg. Blomsterbedene er klargjort for påfylling av ny jord. Vi har fått kanstein langs den gruslagte oppgangen. (Grus og kanstein ble ferdig sist sommer.)
Img_3854
Bilde fra i kveld. Bedene er beplantet og høyre side har i kveld fått duk og bark for å hindre ugress. Venstre side skal være som det er nå. Her er det bare plantet stauder som sprer seg og siden disse ikke liker duk og bark blir det ikke det her.
Det ser litt glissent ut ennå, men det må jo få tid til å gro seg til også. Har brukt ca. 2000 kr på bare planter, jord og bark så det får holde for dette prosjektet i sommer.

Jeg er i hvertfall strååålende fornøyd! :D

Nå blir det en liten halvtime i godstolen før senga kaller…. Natta!
Signatur

4 kommentarer:

Anita sa...

Så flott det har blitt!! Nå vet jeg hvor du bor - har lagt merke til det inngangspartiet når vi har vært å gått tur;o)

klem

Nunne sa...

Jeg kan ikke skryte av at jeg vet hvor du bor, men jeg kan skryte av deg og Jan, så flinke dere har vært!! Det ble berre lekkert, det syns jeg virkelig.

Skulle ønske den barnedåpen var nå, gitt, da hadde vi kanskje hatt en mulighet til en date på en kafe... (hvis jeg ikke ble dratt med på alle loppiser, du vet :)...

Ønsker de flinke hagearbeidene en fin fin dag! Må slenge med en klem..

Mormor sa...

Jøye meg for en jobb dere har lagt ned. Den har du all grunn til å være fornøyd med. Riktig lekkert hadde det blitt.

Living White sa...

Dere har jo gjort kjempemye utenfor husets 4 vegger!!! Imponert. I dag har jeg vært på intervjuet å jeg må si jeg er spent nå....men jeg skjønner om de velger en av de andre. Helt sikkert noen med bred erfaring blandt oss som var trukket ut. Men så lenge det er liv- er det håp!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails