fredag 1. mai 2009

Sykkeltur i strålende 1. mai-vær.

Været har vært helt superdupert her idag. Godt over 15 varme i skyggen og stråålende solskinn hele dagen. Vi fikk derfor lyst på en sykkeltur. Vi puttet alle 4 syklene bak i bilen og kjørte ned til byen. Der parkerte vi ved Papirbredden (Det nye biblioteket.) som ble startstedet for turen vår. Vi syklet Strømsøsiden oppover langs elven mot Gulskogen og Landfalløya, og videre opp Elveparken til Åssiden skole. Der satte vi kursen nedover igjen og innom min bror og svigerinne hvor vi grillet og koste oss på terrassen i sola. Deretter syklet vi tilbake til Elveparken og nedover langs Bragernessiden, over Drammens nye stolthet – Ypsillon og tilbake til bilen.

En deilig tur som vi helt sikkert kommer til å gjenta.

Her er noen glimt:
(Bildene skal være klikkbare for større versjon og forklaringer kommer ved å føre musa over bildet.)
Hr. Stokkand Utsikt mot sentrum fra Pølsesvingen "Drammenslaksen" ved Pølsesvingen. På vei langs stien mot Gulskogen Nedenfor Gulskogen Gård. Rester fra tømmerfløtingen. Usikt mot land fra ei lita brygge ved Gulskogen Gård Hr. Stokkand Jan, Maren Elise og Even Andreas på ei lita brygge ved Gulskogen Gård Hilde, Jan og Even Andreas på ei lita brygge ved Gulskogen Gård Vippespennet på den gamle Landfalløybrua Skilt  på vippespennet Pause på vippespennetPause på vippespennet  Vippespennet på gamle Landfalløybrua Ypsillon

Nå blir det TV resten av kvelden og beina godt parkert på krakken. Hihi!

Fortsatt fin fredagskveld!! :D

Signatur

1 kommentar:

Anita sa...

Er kjempeflott å sykle der. Har gjort det et par ganger. Har syklet tur i dag jeg og guttungen også, men det ble ikke en så lang tur. Bare bort til shell i Mjøndalen og hjem langs elva. Fin tur det også;o)
Ha ei flott helg.

klem

ps! Kanskje det kommer flere bilder fra Killingen - må bare se at barna ikke er gjenkjennelige (tatt via jobben vet du;o))

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails