tirsdag 19. mai 2009

Umulige ønsker…

En kvinne gikk i skogen da hun plutselig snublet over noe, som ved nærmere ettersyn viste seg å være en oljelampe. Når hun gned på den, så kom det naturligvis fram en ånd. 'Får jeg tre ønsker nå?' spurte hun. 'Nei', svarte ånden. 'På grunn av de dårlige tidene og devaluering og global konkurranse og sånt dritt får man kun ETT ønske nå for tiden. Nå, hva skal det være?' 'I så fall vil jeg ha fred i Midtøsten', sa kvinnen og trakk frem et kart. 'Ser du dette kartet? Jeg vil at disse landene skal slutte å slåss med hverandre.' Ånden kastet ett blikk på kartet og utbrøt: 'Men herregud! De landene der har jo kriget i tusener av år! Tror ikke at det går an å gjøre noe med det. Jeg er dyktig, men ikke SÅ dyktig. Ønsk noe annet.' Kvinnen tenkte en stund, og sa så: 'Jeg har aldri lykkes å treffe Den Rette. En omtenksom og elskverdig mann, som er hensynsfull, kan lage mat, tar halvparten av husarbeidet og som er en god elsker og ikke ser på sport hele tiden. Kort sagt, en ideell livsledsager.' Ånden var stille en stund, sukket og sa: 'Få se på det jævla kartet
igjen....'
  


Lider tydligvis av interiørbloggtørke her…. :P
Bildet er hentet fra
www.gillo.de.
Signatur

5 kommentarer:

Living White sa...

Nei ikke bare bare dette livet av og til. Men det er vel slik det skal være, har man hatt oppturer får man nedturer og vise versa. Håper i allefall at det værste har lagt seg nå og at jeg kvikner til liv. Det har jo vært strålende vær her i Tromsø i mange dager nå men jeg har ikke fått nytet dette fullt ut desverre.

I dag gikk jeg amokk i en nettbutikk (les blogg) så jeg kvikna faktisk litt til etter jeg hadde skrevet inn koden på kortet og det kom opp "betaling gjennomført". Noen ganger er det faktisk litt ok å se penger forsvinne ut fra kto (selv om det oppleves skjeldent)

jordbærpiken sa...

Haha! Den var morsom. :) Så koselig at du la igjen en hilsen på bloggen min! Ja, jeg er veldig fan av Green gate, så de støvlene var jo bare midt i blinken! Ha en herlig kveld!

MarnyAlice sa...

hei :) so kjekt at du er med i konkurranse min :)

Klem M :)

Min Verden Hanne sa...

hehe! God helg. H.

M sa...

),O
lö,)
l),
l
Akkurat sånn er det!!
Å finne den rette er ikke SÅ lett, nål i høystakk, frosker i prinsedrakt osv.
Håper du titter innom meg også.
Søndag fortsetter Norgesglasskonkurransen med nye bokstaver.
Klem fra M!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails