tirsdag 20. januar 2009

Jeg har fått award! :)

Anita i Anitas Verden har sendt meg denne hyggelige awarden:
Award10 Denne bloggen investerer i og tror på NÆRHET - nærhet i rom, tid og forhold. Disse bloggerne er usedvanlige sjarmerende og søte, og formålet er å finne og å være venner. De er ikke opptatt av utmerkelser og selvhevdelse. Vårt håp er at når båndene på disse utmerkelser er kuttet, vil enda flere vennskap ha forplantet seg. Vær vennlig å gi litt ekstra oppmerksomhet til disse! Gi denne utmerkelsen til seks bloggere, som igjen må velge seg seks nye. Inkluder denne teksten på utmerkelsene deres.

Tusen takk, Anita! Kjempekoselig av deg! :)

Det er så mange koselige jenter i denne bloggverdenen som jeg kunne tenkt meg å bli bedre kjent med og gi denne utmerkelsen til, men urettferdig som verden er så må jeg altså velge seks av dere. De utvalge (denne gangen) blir da:

(Kanskje noen av dere allerede har fått den, men det får gå likevel…)

Anja-Elin
Aase-Marie
Nunne
Ellen
Gjertrud
Fru Fjeldhammer

Med ønske om en fortsatt fin tirsdagskveld og ei trivelig uke! :)

Klemz!

6 kommentarer:

Nunne sa...

Jeg takker og bukker og sier som før når jeg mottar slike..
Jeg er så egoistisk at jeg gir dem ikke fra meg...
Deler gjerne villig med mye annet, men ikke awarder... for alle har fått dem før... en eller annen gang hos en eller annen.
Takk Hilde...
Jeg strikker sitteunderlag og blir ferdig i kveld, så jeg har ikke tid å skrive egentlig...
Klem fra Nunne,

Anja-Elin ♥ Vakre augeblikk sa...

Tuusen takk for kjempefin utmerkelse :) Ja, eg vil gjerne ha den endå ein gang, det gjer ikkje noko at eg har fått den før :) Så snill du er som tenkte på meg :)Ønsker deg ein strålande veke videre :) Godklem :)

aase sa...

Tuuusuen takk for megahyggelig award Hilde!!! Jeg har fått noen fler denne uken og jeg skal sende de videre,men jeg har noen bilder som må taes først!!

Ønsker deg en flott snørik helg allerede jeg,når onsdagen er her er det liksom snart helga for meg!!! Mulig jeg føler slik fordi jeg har vaskehjelp på onsdag!! Kjøper alltid blomster til helgen også jeg da!!!

Living White sa...

Tusen takk kjære deg:) Den skal jeg ta med meg på min vei.

Jeg ser det fra to sider i går. Dem gjorde en skikkelig tabbe, slettet 2 år av mitt og Carolines liv, det kan ikke måles i penger. Om jeg får en dyr maskin får jeg ikke bildene mine tilbake. Men klart, jeg hadde ikke forventet få den maskinen, men uansett måtte dem gjort opp for seg på en eller annen måte. Det ble en lykkelig slutt og jeg er strålende fornøyd med måten dem valgte nå løse det på etter 4 mnd kamp.

Jeg er født for lav så for meg er høye sko ett must, spesiellt nå om dagen;)

Gjersvik & Johansen sa...

Jeg bøyer meg i støvet og takker for awarden jeg også!! Skal prøve å få den opp på sida mi ganske snart;)
I dag har vi vært så "aktive" at jeg kjenner virkelig det skal bli godt å legge seg.. Skitur og en tur i svømmehallen tar på kroppen:) Haha!
Velvel-ha en fin onsdagskveld!

Huset på toppen sa...

Gratulerer med award, velfortjent:)
ha en fin torsdag,snart fredag og helg!
Klem Linda

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails