søndag 11. januar 2009

Windows Live Writer og farvel jul

Farvel jul
Img_3432 Idag har jeg ryddet det meste av julen vekk her i huset og den står nå stablet og klar for innsetting på loftet, men det blir nok ikke før i morgen. Bare kjøkkengardinene og noen få duker som gjenstår. Gardinene må vente til jeg får vasket de andre og dukene får vente til jeg får strøket. Sånn er det bare. Julelysene på salongbordet skal også få lov å stå til de er brent ned. Tar sikkert ikke allverdens tid det heller siden det brennes lys stort sett hver kveld her i huset. Har erstattet julepynten på salongbordet med noen vårlige blomster jeg kjøpte på Mester Grønn her om dagen. Syns deIMG_3437 var litt søte.


Windows Live Writer
Leste på bloggen til
Ellinor at hun bruker Windows Live Writer når hun blogger. Som den perfekte hermegåsa jeg er så måtte jo jeg også prøve. Gikk inn via linken hos henne og lastet ned, så det er altså ved hjelp av dette programmet at jeg nå skriver dette innlegget. (Men om det kommer noe inn på bloggen vil jo vise seg, da…
)

Nå skal jeg “ta helga” og lenke meg til TV’n. Har noen episoder med Cæsar jeg må få med meg fra TV2 Sumo så jeg er oppdatert til i morgen kveld. Hehe! :D

God søndagskveld alle sammen!

5 kommentarer:

Ellinor sa...

så flink du har vært :) Jeg lurer på hvordan du klarte å få bildene på skrå jeg

Ellinor sa...

Takk for hjelpen :) Jeg gikk sporentreks inn og fant ut av det. En ny verden åpner seg *ler*

Nunne sa...

Du verden... jeg er stum, jeg...og ikke så lite misunnelig... jeg gidder rett og slett ikke grave i sånne ting... Slappfisken, som heller sitter med noen trepinner i fanget..
Dvs i natt har vi ei prinsesse i senga, så da foretrekker jeg senga.... hverken blogging eller noe annet.
Skal si du er blitt flink å blogge, Hilde...!
Klemmer fra meg...

Ellinor sa...

Ja, vi er bra flinke :)

Anita sa...

Heisann,
Tror jeeg må prøve meg på de derre windows greiene, jeg også. Det ble jo kjempeflott. Men jeg gjør det ikke i dag.....;o) Fredag kanskje, da har jeg fri. Bare gjøre ting jeg vil. Deilig det;o)))
Ha en superflott dag.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails