lørdag 28. mars 2009

DiscoBowling og spillnatt

Maren blir 11 år på mandag og feiret bursdagen sin igår kveld med DiscoBowling på Bowling1. Hun hadde invitert 6 av sine beste venninner og de hadde en trivelig kveld med 2 runder bowling, hamburgere og is.  Even fikk selvfølgelig også være med. Mandager og fredager er bowlingen spesielt tilrettelagt for bursdagsfeiringer med DiscoBowling. Da spiller de discomusikk og har lysshow over banene. Ikke så lett å få med det flotte lyset på bildene, da.
 
IMG_3676IMG_3678
IMG_3683 IMG_3682
IMG_3684 IMG_3688
IMG_3692 IMG_3700 
IMG_3701  Img_3699
Etterpå skulle Maren og 2 av jentene videre på Spillnatt på biblioteket. Der har de vært hele natten fra kl 20:00 – 07:00 og spilt dataspill, Nintendo DS og diverse andre spill som biblioteket har. Man kunne velge å ha med egen PC og spill eller kun bruke bibliotekets. Maren haddde med sin bærbare PC og DS’en. Biblioteket koblet alle PC’ene opp i nettverk og på den måten kunne de spille mot eller med hverandre. Det var også konkurranser med premier. Det var ca. 120 unger der og inkludert i billettprisen var også litt mat, drikke, frukt og godis.
Jan var og hentet henne kl 07:00 så nå er vel det meste av dagen satt av til soving for hennes del vil jeg tro…?? :D

Nå skal jeg straks begynne å bake litt og forberede morgendagen. Da blir det familiebursdag med mat og kaker. Regner med at vi blir 14 til bords.

Ha en flott lørdag!

1 kommentar:

Solveig sa...

Hei hei:)
Takk for tips til kakebaking!
For det vet jeg at du kan ja:)
Husker alle de flotte kakene ved sist selskap;)

Gratulerer så mye til Maren som blir 11 år:):) Hun har ialefall hatt en super feiring ser jeg!!
DiscoBowling må jo være den perfekte bursdags feiringen:)

Håper alt er bra med dere!!
Stor klem:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails