fredag 20. mars 2009

God helg og ny gymbag

IMG_3630Hei og hå!
Er hjemme idag. Hadde en h… kveld i går med store magesmerter og maratonløping til og fra badet.  Dette vedvarte utover natta og følgelig har jeg ikke følt meg særlig pigg idag heller. (Trenger vel ikke ikke gå mer i detalj, kanskje??)

IMG_3632Har slappet av med å sy en ny gymbag til Maren idag. Den hun hadde var litt liten, så vi dro på Stoff & Stil igår for å finne stoff til en ny. Det fant vi, og selvfølgelig ble det med en del andre IMG_3634stoffbiter også, men det kan jeg komme tilbake til en annen gang. Hadde ingen mønster på gymbagen, men kikket litt på den gamle. 
  
Ellers er det knallsol her idag og 20(!) varme på terrassen i sola. (5 varme i skyggen.) Dessverre er det ikke rare plassen på terrassen som er snøfri ennå så jeg har ikke tatt den i bruk, men det kommer seg. Som bildene viser er det temmelig mye snø igjen her, men hvis bare været holder seg sånn framover så blir det nok skikkelig vår og sommer her også skal du se… Kanskje allerede i september….Haha!

IMG_3633 IMG_3635

Nå er det tid for å dra ned og hente Even på SFO. Tenker han har lyst til å bli hentet litt tidligere idag det er fredag.

GOD HELG, ALLE SAMMEN!!

1 kommentar:

Living White sa...

Håper du er bedre, ikke noe gøy å være dårlig på den måten der nei. Tenk, det er søndag og helga er slutt allerede..skrekk og gru

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails