søndag 23. august 2009

Ønsker hjelp til syprosjekt i lappeteknikk!!

Finnes det noen der ute som kunne tenke seg å gi meg en kort beskrivelse av hvordan man går fram for å sy et lappeteppe noe a’la det på bildet? Har så lyst til å prøve meg på noe tilsvarende, men fersk som jeg er trenger jeg litt starthjelp.

Forslag til enklere prosjekt mottas også gjerne med stooor takk!

GOD SØNDAG!

Signatur

Bildet er lånt hos http://www.ohelene.net etter bildesøk på Kvasir.

4 kommentarer:

Mormor sa...

Den der kan jeg nok ikke hjelpe deg med, har aldri prøvd :((. Men ta en kikke i denne bloggen, kanskje du får noe tips. Lykke til ! Vi får vel se resultatet ?

http://dinhobby.no/index.php?Itemid=305&id=123&option=com_content&task=view

Anita sa...

Det viktigste når du skal igang er at alle lappene er like store og at sømrommet er likt! Sy sammen en og en lapp i rett antall lapper enten på langs eller på tvers. x. hvis tingen skal være 4x6 ruter ville jeg ha sydd remser av 6 lapper og tilslutt sydd sammen de 4 remsene. Start med det du så skal jeg hjelpe deg videre når behovet melder seg! Kos dere og lykke til!

aase sa...

Jeg har sydd litt Hilde , men synes det er vanskelig å forklare dette over bloggen. Jeg har endel bøker om emnet og det er ikke vanskelig, du mp gjerne ta deg en tur til meg å låne noen av de. Lettest å sy remser å sy sammen etterpå ja. Alt må være like stort og bretter og sømmer må gå likt liksom...

Lisbeth. sa...

Hei, ser du har fått hjelp til lapperteppe søm, jeg har også brukt samme metode som Anita beskriver. I komentaren din inne på bloggen min lurte du på scrapbooking til nedlastning, du kan jo prøve denne adressen:

http://www.smilebox.com/learnMore.html

Lykke til med både scrapping og lappetepper, ha en riktig kreativ uke. ;D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails