mandag 3. august 2009

Ha en fin mandag…

…selv om regnet spruter ned her idag. Ikke særlig sommerlig, men får vel ikke gjort noe med det heller. Får heller bruke tiden inne til å rydde og stæsje litt mer.

Det var rydde og stæsje dag på meg igår også. Bl.a. ble spisestuebordet endelig ribbet for rot og skrot som hadde hopet seg opp i ferien. Og det ble ny duk – dvs. annen duk. Denne er jeg glad i. Har arvet den etter pappa’s tante så den er ganske gammel.
pageLykten kjøpte jeg på Kid på lørdag. Var satt ned med 70% pga. ene glasset var veltet og fått et lite skall i kanten. Etter remontering var lykten god som ny igjen. Kostet bare 24,- så da kunne jeg ikke si nei. Lysestakene kjøpte jeg på Nille til 108,- for begge.  Bra kjøp det også, syns jeg.
page1Jan har byttet ytterdøren vår i helgen. Mangler fortsatt listing osv. på ytter- og innersiden, men det blir forhåpentlig gjort i kveld når han er tilbake fra jobb. Må ha nye utfõringer på innsiden og det må han kjøpe idag. Flere (og bedre) bilder kommer når jobben er ferdig.  
page2Ellers har jeg strikket ennå et kjøkkensett. Grytekluter og håndhåndkle. Denne gangen har jeg brukt farger som matcher tekstilene på kjøkkenet så disse skal jeg beholde selv. 

Ha en fin dag! :D

Signatur

4 kommentarer:

Hilde Heimdal sa...

Fine de lysestakene fra nille !!

Hjemmehekla grytekluter er så koselig, minner om farmors grytekluter :))

Kalimera's blogg sa...

Så kjekt med nye ting, både lysestaker og dør.
Gryteklutene var og fine!
Om du vil delta så har jeg en konkurranse på siden min.
Ha en toppers sag, hilsen Helen

Ingunn sa...

Så flinke dere er.

Ha en fin dag.

Ingunn

krinkelkroken sa...

Alltid kjekt med noe nytt og spesielt artig når det er på salg;)
Skjønne grytekluter!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails