fredag 31. juli 2009

Sommerferien 2009

Ferien går ubønnhørlig mot slutten. Mandag er vi tilbake til hverdagen, dvs. jeg begynner ikke på jobb før tirsdag for det er først da SFO starter opp igjen. Har derfor fått innvilget en dag ekstra – hurra!

Ferien vår har bestått av 2 runder til hytta i Sponvika ved Halden og derfra har vi tatt noen småturer; Gamle Fredrikstad (bilder er vist tidligere), Fredriksten festning i Halden, Strømstad og Liseberg i Gøteborg.

Fredriksten festning 25-07-2009

Fredriksten festning lørdag 25. juli 2009.

Liseberg 26-07-2009 Liseberg i Gøteborg søndag 26. juli 2009

Tirsdag 28. juli tok vi turen til Strømstad. Vi parkerte på en av parkeringsplassene utenfor sentrum og ble med en av de gratis parkeringsbussene inn til sentrum. Kjempesmart system (hvorfor har vi ikke sånt her?) og ungene syntes det var helt TOPP med busstur. Vi gikk på kafé og spiste lunsj og etterpå gikk vi en runde i byen og kikket litt. Jeg var i litt shoppingmodus og plutselig ramlet jeg innom Västerläge hvor de bl.a. forhandler Bruka-produkter. Jeg (som selvfølgelig ikke lar meg påvirke av å lese så mange flotte blogger – kremt) fant skålen jeg så lenge har hatt lyst på, nemlig godteskålen over alle godteskåler. Hihi!

Til slutt koste vi oss med is på havnen før vi tok bussen tilbake til parkeringsplassen og reiste tilbake til hytta hvor den obligatoriske Ludo-runden ventet på oss.
(Ikke en dag på hytta uten å ha spilt Ludo. Det er obligatorisk ifølge ungene.)

Godisskål 31-07-2009 Godisskålen - er den ikke fin? Den er innviet idag siden det er fredag og straks helg. Må bare også stolt fortelle at orkidéen min fikk jeg til bursdagen min i november og etter avblomstring har den stått til “spott og spe” på gulvet foran stuevinduet. Nå har den kommet med blomster igjen på begge grenene. Lite stolt av det, da vet du, for jeg har ALDRI fått tilbake blomster på orkidéene mine før.

Nå skal jeg en kjapp tur til senteret her oppe og handle litt før vi skal over til et vennepar på hjemmelaget pizza. Deilig!

CU!

Signatur

6 kommentarer:

Lena sa...

Jammen deiset jeg ikke over nok en koselig blog!

Vet du, da jeg var lita jente så leide vi engang en hytte i Sponvika - og jeg husker den ferien GODT enda! For en herlig plass! Og så nærme harry-land og shopping á gitt!!!

Jeg linker til deg på leselisten min - om det er ok for deg???

Lena ;o)

Kristin`s lille hjem sa...

De skålene er kjempefine,og nå er det nok på tide og la noen flytte inn her også. Flott og koselig blogg du har. Hilsen Kristin

AK sa...

Så fine bilder! Jeg er opprinnelig fra Halden, så det var litt artig!

Sponvika er jo bare lekkert!!

Ha en fortsatt fin kveld, klem AK;)

Anette Fredriksen sa...

Hei på deg ;)

Så utrolig hyggelig at du vil være med på konkurransen min!

Håper du har en fin søndagskveld.

Klemmer fra
*A*

Nunne sa...

Du, vettu hva...
Jeg var innom her en dag... så sat jeg og tenkte... "jeg kan ikke skrive til Hilde det jeg nå tenker, det ville såre henne forferdelig... "
Men nå skal jeg, likevel..med håp om IKKE å såre deg!
Dere har vært på artig ferie, jeg blir så dratt med at jeg nok heller feira bursdagen min i Strømstad, enn å være her.... blir lett med på en tur.
MEN... jeg syns HYTTA dere har, er såååå fantastisk flott... DER ville jeg vært på ferie... for der lever jeg helt med og der syns jeg det ser såååååååååååååååå koselig ut..
Tilgi meg, Hilde,jeg har bare en følelse av FERIE og SOL når jeg er med deg DIT.....
Kos deg videre...
Vet du, våre venner fra Asker er FLYTTA sørover igjen, til Asker, midt mellom foreldrene deres... så nå sitter vi her og kjenner på savnet etter en flott fam. og ei veldig god venninne!
Men, de har jo all familie der sør, så jeg syns ikke det er rart at de er tilbake der..
Mandagsklem fra Nunne..

disa sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails