søndag 19. juli 2009

Alt går i stykker på en søndag…

Idag skulle liksom bli den store klesvaskedagen etter noen dager på hytta, men dengang ei…. Tror dere ikke at den j… (unnskyld uttrykket) vaskemaskinen har streika nå igjen!! Arrg!!! Satte på en vask med diverse 60-gradersvask tidligere idag og aner fred og ingen fare. Etter en stund slepte jeg meg inn for å se om ikke maskinen var stoppet og da oppdager jeg at den går jo ikke i det heletatt!! Det vil si, motoren går som bare det, men trommelen rører seg ikke en millimeter. Antar at den j… (unnskyld uttrykket igjen) vaskemaskinen nå har fått problemer med remmen. Enten røket eller hoppa av, vi jeg tro. Nå er det altså 3. gangen på ca. 1,5 år at det er noe tull med den maskinen så nå begynner jeg å bli ganske lei. Maskinene er jo ikke 3 år engang!! (Hvor mange ganger må man forresten tåle å få den reparert før man kan kreve ny maskin??) Typisk er det jo også at det skjer når det er helg og attpåtil ferietid. Sukk!!

Hr. Sunde synger så bra om sånnt her, ikke sant?


Mye artigere var det idag da Helen fra
Kalimera’s blogg stakk innom og fortalte at det lå en award til meg hos henne. Tusen takk, Helen! Det var hyggelig av deg.
Award12 Jeg følger staks anvisningen og sender den først og fremst tilbake til Helen. Også skal den gies videre til 11 andre og det blir disse (i tilfeldig rekkefølge):

Living White
Ellinor’s
Heidis kreative sider
Livet i Vikveien
Fjordheim
Silje sin
Aases fantastiske verden
Lindas hus
Anitas Verden
Solveig – Min verden
Hilde Heimdal’s Blogg

Signatur

6 kommentarer:

Helen sa...

Off ja, maskiner skal en ikke stole 110% på, men ville virkelig hørt med leverandøren din. Ta deg en telefon til dem, så ordner det seg nok skal du se.

Takk for "returen" og godt at jeg fikk reddet noe av dagen din i dag, hehe.

Anita sa...

Tusen takk for awarden. Jeg fikser den når jeg kommer hjem. Ble kjempeglad for den, hyggelig med sånne.

Kos deg videre

Stor klem;o)

Fjordheim sa...

Jeg sier tusen takk.
Ja det er kjedelig med maskiner som ikke virker som de skal. Det er jo en grunn til at en har de.
Håper du får ordnet det raskt. Jeg har en gammel fra et loppemarked som det surrer en bh spile inni. Så det er vel bare et tidsspørsmål når den ryker. Da får en vel invistere i en ny.
Ønsker deg ei god uke :)

Living White sa...

Takker for award:) Du er alltid så snill du...tenker på alle.

Vet du, jeg sliter med min vaskemaskin også, den stopper alltid i mellom en vask å da må jeg inn på badet, dænge løs med knyttneven så hardt jeg klarer BAM så starter den gå. Men det gjør jo vondt å slå den......Men jeg skal holde ut helt til jeg MÅ skifte den...

Linda sa...

Tuuusen takk for adwarden!Du er så snill:DDeilig med en sånn overraskelse på en ellers regnfull dag. Håper at det ordner seg med vaskemaskinen! Det er jo noe av det verste som kan skje spør du meg. Noe av det smarteste vi gjorde var å investere i 2 stk...ja det høres kanskje litt flott ut. Men jeg skal love deg, det er vel verdt pengene! Det er så deilig å ha 2 maskiner, og skulle en få problemmer så har jeg alltid den andre.....Stor klem fra Linda

Hilde Heimdal sa...

Ååå tuuusen takk for award, det setter jeg stor pris på :o) !!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails