torsdag 30. juli 2009

Den store kjøttkakedagen

Da er vi hjemme fra ferie igjen. Kom hjem fra ny runde på hytta i Sponvika igår kveld. (Flere feriebilder kommer.)

En bærbar PC ble med på hytta og jeg har benyttet ledige stunder både til å besøke noen blogger og å tråle
finn.no litt. Vi har nemlig behov for noen “nye” køyesenger på hytta og da er jo finn.no kjekk å ha. Så idag har vi vært en tur og kjøpt 2 “nye“ køyesenger. En som er hvitmalt og en som er ubehandlet som vi skal male selv – hvit. Planen er å pusse opp veggene på soverommene også. Bilder kommer når det evt. er gjort.
Ettermiddagen har jeg stort sett brukt til å steke kjøttkaker. Vi tar jo selvfølgelig turen over til MaxiMat på Svinesund når vi likevel er på hytta. Handlet en del på forrige tur så denne turen ble mest en supleringsrunde. Kjøpte med ca. 6 kg svensk karbonadedeig.  (Bruker denne istedet for kjøttdeigen siden kjøttdeigen er blandet 50/50 med svinekjøtt.) Dette gir oss ca. 80 kjøttkaker som er utrolig deilig å ha liggende i fryseren utover høsten.

Img_4263 Ellers har Tor (han med hammer’n) vært utrolig sinna her igjen i kveld. Det har bøtta ned her og et alvorlig rabalder har herjet over oss. Det ene “spetakkelet” var altså så kraftig at lynet rakk ikke blinke ferdig før det virkelig DUNDRA løs så huset virkelig RISTA. Seriøst!!  :S

Signatur

1 kommentar:

http://kalimerablogg.blogspot.com/ sa...

Nam, nå fikk jeg lyst på kjøttkaker... de så farlig gode ut.

Og du - det regner ned i bøtter og spann i Stavanger og!

Ha en fin kveld.
Hilsen Helen

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails