søndag 19. juli 2009

En tur hjemom

I går våknet jeg pottetett av forkjølelse og med verking i hele kroppen. Så fiiiint!!! :(
Dessuten var regnværet også kommet til Sponvika og i følge
www.yr.no skal det visst vare noen dager. Da var det like greit å ta en tur hjemom og få vasket litt tøy og ordnet noen ting og tang og heller dra nedover igjen om noen dager når både været og formen er litt bedre. Etter frokost  igår (eller skal man kalle det sen lunsj?) tok vi en tur over til MaxiMat og handlet litt før vi dro tilbake til hytta og pakket det vi måtte ha med oss hjemover. Etterpå tok vi oss tid til ei kule Ludo (etter ungenes ønske) før vi vendte nesten hjemover. Det ble en temmelig sein avreise, men hva gjør vel? Det er jo ferie og man kan sove ut idag.
Gamlebyen i Fredrikstad 17-07-2009Bildene er fra Gamlebyen i Fredrikstad. Tok en tur dit på fredag mens været ennå var helt topp. Dessverre kom vi for seint til å rekke noen av butikkene, men det ble en koselig tur likevel. 

Nå er det på tide å komme seg i dusjen og finne fram litt frokost (eller var det sein lunsj idag også?). Even og jeg har vært oppe en stund men de andre to må nok hales ut av senga etterhvert – hihi!

God søndag!!
 
Signatur

1 kommentar:

Helen sa...

Riktig god bedring til deg, ikke kjekt å hangle.
Flotte bilder du har lagt ut.

Vet ikke om jeg har nevnt det tidligere (hukommelsen er ikke som den var, hehe) men det ligger en liten ting til deg på siden min.
Ha en fin søndag.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails