fredag 24. juli 2009

Blogger og feilmeldinger - og Internet Explorer

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Både igår og hittil idag har jeg vært uten disse  irriterende feilmeldingene som har ploppet opp på skjermen og fortalt meg at diverse blogger ikke kunne åpnes av Internet Explorer.

Kan det hende problemet endelig er løst???

 Signatur

Bildet er lånt fra Internett, men jeg husker dessverre ikke hvor.

2 kommentarer:

Helen sa...

Det jeg har erfart er at om man er innlogget så slipper en disse problemene...

Living White sa...

Æsj sånt er kjedelig. Håper hele internett løste seg, liker ikke å plages med sånt. Heldige deg som skal på en hytte å slappe av, må være en befrielse av en annen verden. Selv blir jeg nok bare her resten av sommeren.

Nå står får-i-kålen til kok på kjøkkenet, tenkte lage den nå, så varme den opp senere i kveld, da blir den knakende god.

Ellers nyter jeg en solfylt dag her i Tromsø. Det er så varmt, å det er uvant her oppe at det er sååå varmt (ikke at det er hetetemp) Men mer enn normalt. Nå får jeg snart besøk....sukk:)

Angående sofaen er jeg like spent selv. Jeg har jo på en måte kjøpt en vare jeg egentlig ikke har sett. Jeg kjente på stoffet men fargen har jeg ikke sett, å selve sofaen har jeg ikke sett:) Men det blir nok bra...håper den ikke blir forsinket. Den sofaen jeg har lånt meg nå er liten og smal, ingen direkte kosesofa akkurat. Jeg er jo vant til 1.10 bredde å her har jeg bare noen cm å boltre meg på føler jeg..

Nyt dagen og helga ikke minst.
Klem fra det varme nord

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails