torsdag 16. juli 2009

En liten feriehilsen

Hallo, alle sammen!

Vi har tatt en liten tur på hytta i Sponvika noen dager. Koser oss masse i det supre været. (Hvis man ser bort fra regn med lyn og torden i natt, da.)

Akkurat nå har vi kommet tilbake fra en kombinert sykkel- og badetur med innlagt middagspause på Brygga. Stranda er et lite stykke unna hytta, men med sykkel tar det ikke lange tiden og komme seg dit. Badeplassen heter Pina og er en deilig perle med både svaberg og ei lita sandstrand.Nå skal vi kose oss på terrassen og få igjen pusten etter "Den store styrkeprøven", nemlig Bybakken - en "ukristelig" (unnskyld uttrykket), bratt bakke på returen. Jan og Maren hadde konkurranse om hvem som klarte å sykle lengst opp bakken denne gangen, og utrolig nok ble det så godt som uavgort. Begge klarte så godt som HELE bakken. Imponerende! :) (Jeg for min del har mer enn nok med å trille sykkelen opp den bakken...Pes!!)

Ta gjerne turen innom Marens side også. Der vil det trolig komme litt mobiloppdatering innimellom. (Det er jo noen av oss som har mobil som fikser sånt, må vite...Hrmff!)
Du finner også link i blogglisten min til høyre.


(Utsikt fra hytta. Litt mørkt bilde tatt rett mot sola..)


Tjallabais!!

Blogglisten

PS. Bildet av hytta er totalt ubloggifisert. Døra slengende med vinden og ting og tang slengt utover terrassen, jaja, men så er det jo ferie, da - hihi!

3 kommentarer:

Helen sa...

Høres ut som om dere koser dere veldig! Herlig med ferie.
Nyt dagene.
Hilsen Helen

Linda sa...

Heldige dere som har hytte i Sponvika!!!Det er jo så koslig der!!!Nyt ferien deres:DKlem fra Linda

Nunne sa...

Takk skal du ha! ARTIG å følg med dåkk i ferien! Regner med at dåkk har det fint i sør...
Her hos oss er det sol idag igjen, men i går REGNA det merkelig nok...

Koselig med sykler med på ferie.
Hils gjengen og nyt livet...
Klemmmer med ønske om GOD HELG!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails