søndag 16. november 2008

Even og Espen 6 år!

Onsdag 12. november fylte Even og Espen 6 år og igår hadde de felles barneselskap med klassen. Alle (19 stk.) + 1 ekstra var invitert, men det ble bare 14 som kom. Inkl. bursdagsbarna. Vi var 4 voksne + Maren og hennes venninne, Julie til å holde rede på flokken. Det gikk kjempefint! Må bare si at det er en utrolig flott gjeng!!

Vi hadde leid barnehagen rett i nærheten som lokale. (Denne fungerer også som grendehus for velforeningen.) Vi hadde "pølse- og kakekiosk" og bordet var dekket med Carstallerkner, -kopper og -servietter som seg hør og bør på en 6-års guttebursdag. Jentene (Maren og Julie) stod for det meste av bursdagslekene som strakk seg fra "Ta den ring" (mest for jentene, selvfølgelig *ler*), "Sette hale på grisen", "Sette-inn-ord-historie" og selvfølgelig "Stoppedansen" med utdeling av godteposer for de som etterhvert røk ut der.

I invitasjonen oppfordret vi (de som ville) til å kle seg ut. Dermed dukket både Zorro, en Pirat og ikke minst flere eksemplarer av Spiderman opp. Hehe!

Her er noen glimt fra festen:
I dag har ungene vært med Espens familie "på skauen" for å brenne bål, grille pølser og steke pannekaker. De var borte i flere timer så i mellomtiden benyttet jeg sjansen til å fyke litt rundt med sortert tøy, rydde på kjøkkenet og kjøre noen vaskemaskiner. Brom-brom! (Syns jeg ser meg selv... Hvor er rattet, forresten??)

Jan ble utkalt for å hjelpe broderen min med min nieses bil som har et mer eller mindre ukjent problem (les; stopper i tide og utide). Mutter og fatter kom innom utpå dagen og alle sammen dro ettehvert over til dem for middag; Fersk suppe + Sursøt saus, poteter og kjøtt. Nam-nam!

Og vips!! Så var denne helgen over også....

HA EI FIN UKE!!

3 kommentarer:

Solveig sa...

Hei hei:)

Jada, bursdags feiringen ble veldig bra! Orket ikke stresse med husvask etc når formen ikke er topp,å det var deilig å ikke stresse må jeg si:)

Så vellykket denne feiringen ble og da:) Så kjempe gøy ut!
Lurt med pølsebod da:) Det var vell veldig populært hos barna!
Gøy med de jentene og da:D

Ja helgen din har gått i et skjønner jeg..

Ønsker deg ei fin ny uke:)

pepperkverna sa...

Så koselig fest da! Hege

Anita sa...

Hei du;o)
Ser du har bilder fra barnehagen "min", jeg jobber der.:o).
Fin blogg du har her.
Ta gjerne en titt innom min en gang.

Anita

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails