tirsdag 18. november 2008

Julen inntar Rådyrveien - Del 2

Det ble tid til en kjapp date med symaskinen i kveld (Som det så fint heter her i Blogglandia.) som jeg hadde håpet. Fikk sydd, klippet og vrengt 4 hjerter og stappet ett, men så ble jeg tom for stappevatt så det må jeg innom Stoff & Stil å kjøpe en av de nærmeste dagene. Jammen bra de holder til rett i nærheten... Hjertene er sydd av rester fra Marens gardiner i skinnimitasjon, også har jeg festet en gulltråd til oppheng.

4 kommentarer:

Fjordheim sa...

Så koselig med julegardiner på kjøkkenet. Må prøve å få vasket noen vinduer å henge opp reine gardiner noen plasser jeg også snart. Hjertene var fineSkulle ønske jeg hadde en slik butikk i nærheten jeg også. Må satse på storhandel noen få ganger i året.
Håper formen til datteren er bedre.
Ha en god onsdag :)

Nunne sa...

Hmmmm, har du fått kakeboksene fulle også? Og julekortene skrevet? Så kjapp dere er... her i huset har vi ikke fått opp farta enno.. Tror jeg må la være å blogge ei stund, ellers blir jeg stressa av å se hvor fint dere har fått det. Jaja, det er 37 dager igjen var det noen som sa. Skal vel få jul, vi også. Får bror min heim fra arendal den 17.des. Om ikke treet er pynta, så skal hvertfall det verste rotet være borte da! Nattklem.

Tulip sa...

Koselige hjerter du har sydd.

Håper jenta di er frisk nå. Ikke gøy med omgangssyke. Stakkar liten!

Håper dere andre slipper å få det samme!

Solveig sa...

Hei hei:)
Tusen takk for kjempe koslig bursdags gratulasjon!!
Har hatt en veldig fin dag:)

Kjempe fine julehjerter du har laget:) De kan jo brukes til mye de.

Ønsker deg en super onsdag:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails