søndag 9. november 2008

Helgeslutt

Så var helgen over igjen. Syns ukene bare flyr avsted for tiden. Kanskje det er noe i det humoristiske utsagnet om at livet er som en dorull - går fortere og fortere jo lenger man kommer?? Haha!

På lørdag hadde vi dobbeltbursdag for Even og meg. Jeg hadde nemlig bursdag sist mandag (som sikkert noen klarte å gjette ut fra dette innlegget) og Even har førstkommende onsdag.

Vi skulle vært 18 personer til bords, men 2 måtte melde avbud så vi ble bare 16. (Glemte selvfølgelig helt å ta bilde av det ferdig dekkede bordet som gikk i creme, sølv og mørkeblått.) Vi laget buffet på kjøkkene og serverte Fajitas med tilbehør etterfulgt av kaker, is og gele. Enkelt og greit ;).

Min niese og min svoger forsyner seg av middagsbordet og Svigermor tar en "pust i bakken" (les: røyk) mens hun venter på tur i "kakekøen". Siden jeg var eneste marsipankakespisende bursdagsbarn fikk jeg æren av å åpne kaken. Even var mer interessert i Gulrotkaken.

Blant de mange gavene som Even pakket opp var blant annet det som sto ALLER høyest på ønskelista denne gangen, nemlig StarWars-sverd. Det var det visst flere som hadde fått med seg så han fikk faktisk 2 stykker, men heldigvis ikke helt like.

Even og Christoffer viser fram StarWars-sverdene. (Christoffer er sønnen til min nieses kjæreste og samboer.)

Jeg fikk også noen flotte gaver:Nydelig gull hjerteanheng (som jeg lenge har ønsket meg) og 2 flotte Orkidéer.


Rødvin, flotte flytelys og penger. Og sist men ikke minst ei flott hjertepute, en gozze-gozze kosekanin og ny neglefil fra verdens beste unger. (Tjihi!)

Idag har vi vært med Maren på aktivitetsturnering i håndball igjen. Denne gangen var det rett i nærheten i Konnerudhallen. De var veldig fornøyd med kampene sine selv om de tapte 2 av 3 denne gangen. Pytt'sann!

Nå gjenstår det bare å ønske alle som er innom en god natts søvn og ei fantatisk uke!
Ungene er for lengst i seng og siden min kjære Jan (for 3. gang denne uken) har vært så snill å stille på dugnad i kveld (De river vegger og strøm i Drammenshallen etter "Gjør-din-bolig-bedre-messen".) så skal jeg bare hive meg over morgendagens skolenister og deretter trekke beina opp i sofaen en liten halvtime før det blir natti-natti på meg også.

C U!!

9 kommentarer:

Solveig sa...

Hei hei:)
NEi det hintet har jeg desverre ikke fått med meg:S
Føler meg litt vell dum her jeg sitter! Gratulerer med overstått da:D Håper dere hadde ei flott feiring:):)

Kjempe greit og godt med buffet da! Og det er jo veldig godt med fajitas:)

Mm,for et kakebord! Her var det mye godt å spise ja.. Er du den eneste som liker marsipan kake?? Jaja,da får du ialefall den for deg selv;)

Kjempe fine gaver du har fått!
Nydelig smykke:)
Og orkidèer er jo alltid flotte blikkfang;)

Håper du får en fin mandag ig ei super uke!

Solveig sa...

Det var trist da!
Man skal være glad så lenge man har sine besteforeldre ja:)
Morfar er min siste,så jeg prøver å passe på ham så godt jeg kan!

Sånn ja,hehe! Syntes det var rart om ingen andre ville ha det ja;) Nei nå skjønner jeg:)
Treg i toppen på en morgen ja.. hehe!

Torilpia sa...

Jeg har nok ikke fått med meg at du har hatt bursdag .. GRATULERER med dagen ... :o) Hipp hipp hurra!

Så fine gaver og så fint du hadde gjort i stand til selskap :o)

Blir vel mye Star Wars fekting hjemme hos dere nå .. hihi ..

Ha ei super ny uke - klem!!

Therese ~ Fjellrosa sa...

Hei. Så koselig at du la igjen en liten hilsen til meg på bloggen min, og blomsten lever og har det så fint så fiiiint :D Grattis med vel overstått :)

Kari - My home is my Castle sa...

gratulerer med vel overstått :))
Og tusen takk for koselig hilsen inne hos meg :)),Kari

Ha en fin kveld videre
Klem

Nunne sa...

Har ikke fått med meg at du har lagt innlegg på søndagskvelden. Men at det skulle være feiring, ja det har jeg skjønt... (ett sted så jeg det skrevet)
Jeg har stressa litt de siste dagene, vært på rundvask i barnehagen og vært innom mor innimellom... og så litt til og fra.... du veit sjøl... hus og heim og unga og den mannen som krever sitt på en farsdag. (som om han er faren MIN?) ...men du vet dem som ikke besto testen, dem ble pappaer. :)
Jeg ville gjerne vært ved det matbordet, jeg kjenner lukta av mat helt hit..og jeg er sulten, så det passa veldig dårlig. Før jeg må i kjøleskapet en tur skal jeg heller ta trappa opp og køye. Er trøtt. Og i mårra drar jeg til bodø med ei venninne og de to minste ungene. Jeg skal passe babyen men treåringen skal opereres. Blir kos med ei natt på hotell (eller to, eller tre).

Så da sier jeg bare: GOD NATT!
Klemmer fra Glomfjord

Solveig sa...

Hehe, ja du er litt tidlig ute med å ønske med en flott torsdags kveld;) Men det går vell bra:)

Hadde god middag i går dere da!
Tror du er litt som meg, glad i hjem bakt og å lage mat!?
Synes du hadde laget mange flotte kaker til bursdagene deres:)

Ønsker deg en super tirsdag!

Line sa...

Gratulerer så mykje med vel overstått dag:0)
Fajitas er enkelt ja, men utruleg godt og, så det er faktisk glimrande selskapsmat...
Såg ut som det var mykje godt på kakebordet og!!
Smykket var utruleg fint, men eg har jo klart den store prestasjonen å miste gullarmbandet som eg fekk av mannen i mitt liv til 30 årsdagen....Er utruleg surt og er veldig lei meg for det, og trur nok det vert ei stund til eg får gull av han att...
Ynskjer deg ein super tirsdag, klem Line

Living White sa...

Gratulerer med vel overstått bursdag:) Jeg hadde en strålende lørdag, superkoselig å ha to barndomsvenner her på en gang, vi hadde det ufattelig gøy. Men synd man våknet så syk dagen etter....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails