søndag 23. november 2008

Julen inntar Rådyrveien - Del 3

Idag har det vært en forholdsvik aktiv søndag. Ungene har vært borte hos Espen og hans familie i flere timer idag og bakt både pepperkaker og kromkaker. Store bokser ble med hjem inneholdende begge slag. Veldig stas for ungene.

Jan har revet ned takplatene på det tidligere rommet til Maren og lagt på plast. Vi skal legge nye plater fordi de gamle var så stygge etter forrige eiers ivrige bruk av digre spiker både her og der i taket. :P. (Luer på hva folk tenker med noen ganger...??) Rommet skal bli kombinert TV-/PlayStation-stue, datarom og sykrok, og det kan jammen se ut til at vi klarer å bli ferdige til jul. Jippi!

Jeg har benyttet dagen til å rydde og ta julerengjøring i stua og pusse resten av vinduene i 1. etg. Har også fått vasket en masse klær. (Godt å se bunnen av skittentøysdunkene igjen.)

Til middag ble det hjemmelaget pizza med kjøttdeig, pepperoni, løk og paprika. Mmmm...

Som jeg skrev så har ungene vært borte hos Espens familie mer eller mindre i hele dag, og midt i pizzabakingen min ringte Espens mamma og fortalte at Even var blitt syk. Han var blitt kvalm og kastet opp. Trodde selvsagt først at det hadde en sammenheng med en litt tvilsom diett; pepperkaker, kromkaker og Lasagne, men det viser seg at han antagelig har fått den "gode gamle" omgangssyken for han har kastet opp flere ganger i kveld. Nå ligger han i stolen her med feber og er temmelig tufs. Uff, stakkas! Har ikke lyst å legge seg i senga for han vil være der hvor vi er.

I morgen er planen å male veggene på rommet oppe, men vi får se hvordan formen til Even er. Tror i hvertfall ikke at skolen er rette sted i morgen allerede.

Ønsker dere en god søndagskveld og ei flott uke!

6 kommentarer:

Nunne sa...

Nei og nei, Even, har du blitt syk no da? Jeg skulle nådd deg med ei kald cola og litt Mariekjeks, det hjelper på en tom mage....

Du, Hilde, er heldig hvis du kan ta julevasken NO?? Det ville ikke holdt her i huset, vi er altfor grisete til det... nei, siste uka...... Vi er så mye folk hele dagen, at det blir ikke reint i mange dagene etter en storvask.
Likevel godt å få det vaska...

Hjemmelaget pizza høres godt ut? Noe å tenke på til i mårra? Vi blåste lørdagspizzaen nemlig.... så den har vi tilgode.
Ønsker en god dag til deg i mårra, og god bedring til junior...
Godnattklem.

Josefine sa...

Hei:) Høres ut som du har hatt en aktiv helg! Men ikke kjekt når ungene blir syke. Så flott å få tatt julevasken nå, det er jo så kjedelig å holde på med det i desember. Da skal vi jo bare koooose oss. Ønsker deg og familien din en fin uke, klemmer fra Josefine

Gjersvik & Johansen sa...

Hei
Kunne dere sende noe av overskuddet deres til Vikveien? :) Haha... Har en del golv som skal vaskes, og noen duker som burde strykes til jul..... Midt i all hosting, syk mann(igjen), unger og jobb, valp, og hverdagslig matlaging---nei da rekker jeg ikke over alt.Men det kommer rolige tider:) Når gubben drar på jobb,da har jeg bare et par vakter på jobb(på to uker), så da må jeg vel få unnagjort en del:) For når gubben kommer hjem er det advent og da skal ikkje kjerringa stå med vaskebøtta i hånda. Da får det støvet som ikke allerede er tatt, bli liggende til over nyttår:)
Vel vel--- lykke til med oppussing!!
Og god bedring til Even!

Anja-Elin ♥ Vakre augeblikk sa...

Godkveld i stova :) Så flinke deke er! Er imponert over at du kan ta julevasken no. Her blir lite sånt gjort før rett før.. hehe. :) Spørs kas innfall eg får da.. :P Og om min mann har ei ledig hand. Håper på å bli ferdig med julehandelen snart, så vi slippe det rett før jul. Rart å tenke på at det er straks advent.. tida går så fort! Ønsker deg ei fin veke :) Godklem :)

Lynetmor sa...

Hei, så flink du har vært og ordnet i stua da:-) Håper gutten er bedre, ekkelt å ha spy sjuken. Beklager at det har tatt tid med pakken, men den ligger klar til å sendes, men tror jeg har teflon hjerne jeg asså.... Men nå kommer den snart :-) Ønsker deg en fin kveld :-)

Solveig sa...

Hei:)så koslig det er hos dere nå da!! Stakkar Even da, syk:S
Håper han blir frisk så fort som mulig! Mm, hjemme laget pizza er så godt:):)

Ønsker deg en super dag!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails