søndag 30. november 2008

Julen inntar Rådyrveien - Del 4

På lørdag gikk startskuddet for julegavehandlingen og vi kom i havn med 5 av gavene. Jippi! Idag har kjøkkenskapene og kjøkkengulvet fått gjennomgå av meg. (Hvem var det egentlig som fant opp overskap som ikke går helt opp til taket? Skulle hatt et alvorsord med den personen der...kremt! ) Også har jeg drevet litt mer julestæsjing, mens Jan har kledd halve taket med de nye takplatene på Marens gamle rom. (Supert!)

Årets lilla adventslys er kubbelys dandert på et nyinnkjøpt fat fra Sia omkranset av lilla perlelenke (5 m!) kjøpt på Nille. Syns det blei ganske lekkert, jeg. (Bildet ble litt mørkt, da.)

Julekalenderen er kommet på plass. Denne støpte jeg i gips og malte engang tidlig på 90-tallet. Dengang hang den oppe bare til pynt, men etter at jeg fikk barn har jeg begynt å bruke den.

Det begynner å fylles med kalendergaver. Har ikke kommet i havn med alle 48 gavene ennå, men jeg har heldigvis noen dager til på meg.

Framskapet har blitt stæsjet til jul. Sjokoladekalenderne står klare for morgendagen. (Hehe! Skulle visst ha fjernet juleduken til kjøkkenbordet som jeg har slengt på toppen *ler*.)

Den hvite potta som jeg kjøpte på loppis (som jeg skulle hatt svibler i, men som var for liten til det..) har jeg fylt med 3 mini julestjerner. Spennende å se om jeg klarer å holde liv i dem til over jul. Legg forresten merke til min lille, søte "Green Gate"-muffin a'la Tilda. Søt, ikke sant?
Kjøkkenbenken har fått litt juletekstiler. "Hjerter" kjøpt på Kid for flere år siden.

En rosa Asalia som jeg kjøpte for en stund siden pynter det lille, runde bordet sammen med et rødt julelys i staken jeg kjøpte på loppis.

Kjøpte ny snøkule/julekule på Coop på lørdag. Syns den var så lekker. Var lei den gamle julestjerna så jeg trenge noe nytt.

Adventstaken, Sviblene og Amaryliser (som jeg håper blomstrer til jul) har fått plass i stuevinduet.

Vips! Så var denne helgen over også. Nå er det straks i morgen så det er på tide å innta "loppekassa". Natta! :)

Ønsker alle ei god natt og ei trivelig uke!






7 kommentarer:

ANETTESHUS.COM sa...

Hei! Sååå koselig og julete du har fått det!! Advent er herlig:)

Ha en fin uke!

Klem Anette

Unknown sa...

KOSELIG Å PYNTE TIL JUL, BEGYNT LITT JEG OG, MEN IKKE KOMMET SÅ LANGT ENNÅ.GOD UKE TIL DEG OG.

Anita sa...

Koselig pyntet! Nå har akkurat 5 1. klassinger bakt og pyntet 2 kilo pepperkaker her, så nå er de ute og lufter seg, før jeg skal følge de tilbake til skolen! Årets pepperkakebaking er over! Puh;0) Er godt i gang med pyntingen her også, koseig å ha det i desember syns jeg, mens 1. januar er jeg dr..... lei! Så da går det ut! Ha en strålende uke!

aase sa...

Advent og jul er bare sååå koselig!! Fltt du har pyntet!! Er forresten din mann fra hollendersvingen??

Solveig sa...

Hei hei:)
Helt enig med deg, hvem er det som har laget kjøkkenskap med glippe til støv og rot!??
MEst sannsynlig et mannfolk:P

Kjempe fin adventsstake du har laget:) Likte den perlerekka!

Så koslig med den adventskalenderen som du har laget!
Litt av en tradisjon å ta fram denne hvert år nå da:)

Du hadde så fint framskap og!
Likte fargen og trefargen sammen;)
Litt julepynt gjør seg ja!

Nydelige bilder fra deg!
Så koslig stemning:)

Ha en super tirsdag!

Anonym sa...

Hei hei!
Kalenderne til guttene er hjemmelaga ja. Det er min svigermor som har laget dem. Du, den kalenderen som er på bildet ditt, er den laget av tre? Og deretter er den malt på?
Hmm... en god idè til neste års kalender til søstra mi..

GOD ADVENT!
PS: De lilla lysene dine misunner jeg deg. Var på butikken for å finne lilla lys til vår adventsstake men det var håpløst!

Lykkehuset sa...

Så mye "julete" og koselig du viser! Helt imponert over kalenderen!!! Ha en fin dag! Klem

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails